Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Ουρές σε πολλά εκλογικά κέντρα σε όλη τη χώρα

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Ουρές σε πολλά εκλογικά κέντρα σε όλη τη χώρα

Συνεχίζεται η διαδικασία ψηφοφορίας για τις εκλογές αλλαγής ονόματος του ΚΙΝΑΛ, με τις κάλπες να έχουν ανοίξει από τις 07:00 σήμερα Κυριακή (8.5.2022) σε 600 εκλογικά κέντρα σε όλη την Ελλάδα και ουρές να σχηματίζονται με τους φίλους της παράταξης που θέλουν να ψηφίσουν.

Τα μέλη της παράταξης καλούνται να ψηφίσουν για την αλλαγή ονόματος του ΚΙΝΑΛ, ανάμεσα σε δύο προτάσεις: «ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ» και «ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ» ενώ παράλληλα θα εκλέξουν και τις τοπικές και νομαρχιακές επιτροπές και τους εκπροσώπους τους.

Εκτός από τα μέλη, μπορούν να ψηφίσουν και όσοι πολίτες επιθυμούν, αρκεί να συμπληρώσουν την αίτηση εγγραφής μέλους και να ψηφίσουν στη συνέχεια για το όνομα του κόμματος και την εκλογή των νέων Νομαρχιακών και Δημοτικών Οργανώσεων.

Σημειώνεται, ότι 600 εκλογικά κέντρα που έχουν στηθεί σ΄ όλη τη χώρα (μπορείτε να τα δείτε εδώ) και επισημαίνεται από την παράταξη ότι η βασική επιδίωξη είναι να προσέλθουν μαζικά τα μέλη, γεγονός που θα επιβεβαιώσει ότι η δυναμική που καταγράφει τον τελευταίο καιρό, είναι σταθερή και δυναμική ώστε στις κάλπες των εθνικών εκλογών να καταστεί ισχυρός παράγοντας των μετεκλογικών πολιτικών συσχετισμών.

Ουρές έχουν στηθεί στα περισσότερα εκλογικά κέντρα της χώρας, με τις παρακάτω εικόνες να είναι από την περιοχή του Ζωγράφου στην Αττική και της Ηγουμενίτσας:

«Σήμερα με τη συμμετοχή σας δίνετε εκ νέου ψήφο εμπιστοσύνης στη νέα μας προσπάθεια. Σε μια προσπάθεια για μια δυνατή δημοκρατική παράταξη, σε μια προσπάθεια για ένα κόμμα, θεσμικό προοδευτικό, δημοκρατικό που θα αγωνίζεται καθημερινά απέναντι στην αδικία, απέναντι στην αναξιοκρατία που πληγώνει κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα», τόνισε ο πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις