Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Εκλογές ΚΙΝΑΛ – ΠΑΣΟΚ: Ομαλά κυλά η διαδικασία – Ποιοι ψηφίζουν

Εκλογές ΚΙΝΑΛ – ΠΑΣΟΚ: Ομαλά κυλά η διαδικασία – Ποιοι ψηφίζουν

Ομαλά διεξάγεται η εσωκομματική ψηφοφορία στο Κίνημα Αλλαγής (ΚΙΝΑΛ) όπου μέλη και φίλοι του κόμματος καλούνται να επιλέξουν την ονομασία ανάμεσα στο ισχύον «Κίνημα Αλλαγής» ή το «ΠΑΣΟΚ– Κίνημα Αλλαγής».

Μέλη και φίλοι του κόμματος μπορούν επίσης να ψηφίσουν και για την εκλογή των νέων τοπικών και νομαρχιακών επιτροπών, καθώς  και για τους αντιπροσώπους του συνεδρίου που θα διεξαχθεί στις 20-22 Μαΐου.

Έως τις 11 το πρωί είχαν ψηφίσει 12.500 μέλη. 

Η διαδικασία έχει ξεκινήσει από τις 7:00 το πρωί και όσοι επιθυμούν να ψηφίσουν μπορούν να προσέλθουν στα περίπου 600 εκλογικά κέντρα που έχουν στηθεί σ΄ όλη τη χώρα. Βασική επιδίωξη είναι να προσέλθουν μαζικά τα μέλη του ΚΙΝΑΛ, γεγονός που θα επιβεβαιώσει –όπως επισημαίνεται- ότι η δυναμική που καταγράφει τον τελευταίο καιρό, είναι σταθερή και δυναμική ώστε στις κάλπες των εθνικών εκλογών να καταστεί ισχυρός παράγοντας των μετεκλογικών πολιτικών συσχετισμών.

Μπορείτε να δείτε εδώ τα 600 εκλογικά κέντρα του ΚΙΝΑΛ ανά περιοχή.

Με αντίτιμο 3 ευρώ, δικαίωμα ψήφου έχουν τα περίπου 180 χιλιάδες μέλη αλλά και οι φίλοι του ΚΙΝΑΛ. Οι φίλοι του κόμματος που ψήφισαν στις εσωκομματικές εκλογές του Δεκεμβρίου για την εκλογή του Νίκου Ανδρουλάκη μπορούν σήμερα να προσέλθουν στις κάλπες, να συμπληρώσουν την αίτηση εγγραφής μέλους και να ψηφίσουν στη συνέχεια για το όνομα του κόμματος και την εκλογή των νέων Νομαρχιακών και Δημοτικών Οργανώσεων.

Δείτε φωτογραφίες:

Ρεπορτάζ: Άννα Τριανταφυλλιά Τσούτσα

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις