Σάββατο, 4 Μαΐ
17oC Αθήνα

Εκλογές ΝΔ – Αποτελέσματα: Όσα “έδειξε” η κάλπη!

Φωτό - newsIT
Φωτό - newsIT

Μπορει οι εκλογές στη Νέα Δημοκρατία να αναβλήθηκαν, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, τα στοιχεία που προκύπτουν από όσους… πρόλαβαν να ψηφίσουν είναι άκρως ενδιαφέροντα! Κι αυτό γιατί σε κάποια εκλογικά τμήματα δεν γνώριζαν τα περί αναβολής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, από τα ψηφοδέλτια που καταμετρήθηκαν, το αποτέλεσμα έδειχνε σαφές προβάδισμα του Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Κάποιοι μάλιστα το χαρακτηρίζουν “διακριτό”.

Από εκεί και πέρα φαίνεται πως υπήρχε “μάχη” για την δεύτερη θέση ανάμεσα στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Άδωνι Γεωργιάδη! Που σημαίνει ότι ο τέταρτος υποψήφιος, ο Απόστολος Τζιτζικώστας, τερμάτιζε τελευταίος!

Αυτά τα στοιχεία, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, προέκυψαν από τα λίγα εκλογικά τμήματα στα οποία ψήφισαν νωρίς το πρωί κυρίως άνθρωποι μεγάλης ηλικίας που συνηθίζουν πρώτοι να ασκούν το εκλογικό τους δικαίωμα σε κάθε είδους εκλογική αναμέτρηση.

Όλα αυτά, λένε κάποιοι, δείχνουν μια τάση μέσα στο εκλογικό σώμα της Νέας Δημοκρατίας, ωστόσο τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στο τι θα αποφασισθεί για το πότε θα γίνουν οι εκλογές και βεβαίως το θέμα της ενότητας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε