Πολιτική

Εκλογές ΝΔ – Live: Παράταση μέχρι τις 8 το βράδυ – Τεράστια προσέλευση – Λιποθυμίες σε εκλογικά τμήματα!

- Ξεπερνάει τις προσδοκίες η προσέλευση των ψηφοφόρων, καθώς μέχρι στιγμής σύμφωνα με την ΚΕΦΕ έχουν ψηφίσει περισσότεροι από 350.000 ψηφοφόροι!
- Περιστατικά λιποθυμιών σε εκλογικά τμήματα του Αιγάλεω, της Κηφισιάς και του Περιστερίου
- Ηλικιωμένοι περιμένουν μέχρι και μία ώρα στην ουρά για να ψηφίσουν!
- Σε εκλογικό κέντρο των Θρακομακεδόνων υπάρχει ένας υπολογιστής για 150 άτομα που περιμένουν για να ψηφίσουν
- Ψήφισαν Τζιτζικώστας, Γεωργιάδης Μητσοτάκης - Σε λίγη ώρα θα ψηφίσει ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης
- Συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία και οι πρώην πρωθυπουργοί, Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς
- Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τις εκλογές: Που ψηφίζετε, τι ώρα θα βγουν τα πρώτα αποτελέσματα

Το φιάσκο του Νοεμβρίου μπορεί πια να θεωρείται μία… κακή ανάμνηση για τη Νέα Δημοκρατία. Κι αυτό γιατί όχι μόνο δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στη διαδικασία σήμερα, αλλά και το στοίχημα της μαζικής συμμετοχής φαίνεται να έχει κερδηθεί ήδη!

Ο πρόεδρος της ΚΕΦΕ, Γιάννης Τραγάκης, ενημέρωσε πως η συμμετοχή μέχρι τώρα είναι άκρως ενθαρρυντική, αφού περισσότεροι από 200.000 “γαλάζιοι” ψηφοφόροι έχουν δώσει το “στίγμα” τους για την επόμενη μέρα στη ΝΔ.

Γι’ αυτό το λόγο, η ΚΕΦΕ αποφάσισε να δώσει παράταση στην εκλογική διαδικασία κι έτσι οι κάλπες δεν θα κλείσουν στις 19:00 το απόγευμα, όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί, αλλά μία ώρα αργότερα, στις 20:00 το βράδυ.

Βαγγέλης Μεϊμαράκης, Κυριάκος Μητσοτάκης, Απόστολος Τζιτζικώστας και Άδωνις Γεωργιάδης “έτρεχαν” την καμπάνια τους μέχρι και την τελευταία στιγμή, ελπίζοντας ο καθένας τους να πάρει το “χρίσμα” για την αρχηγία της “γαλάζιας” παράταξης.

Δείτε στην ιστοδελίδα της Νέας Δημοκρατιας nd.gr, όλες τις χρηστικές πληροφορίες: Τα εκλογικά κέντρα, την αίτηση εγγραφής μέλους και την εκλογική διαδικασία που θα ακολουθηθεί.

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Παρακολουθείστε λεπτό προς λεπτό από την συντακτική ομάδα του newsit.gr όλα όσα συμβαίνουν κατά την εκλογική διαδικασία.

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Παύλος Μαρινάκης: Όχι τσιγαράκι και κιθάρα στον Άγνωστο Στρατιώτη, κάποιοι επένδυσαν στην προβοκάτσια και στο μπάχαλο
«Ο κόσμος κατάλαβε πως η επαναστατική γυμναστική των προηγούμενων χρόνων πήγε την Ελλάδα πίσω» ανέφερε προσθέτοντας ότι «οι σχέσεις Μητσοτάκη - Δένδια βρίσκονται στο καλύτερο σημείο»
Παύλος Μαρινάκης
Το «χάος» υπερισχύει του Μητσοτάκη, «κάλπες ξανά» αν δεν υπάρξει αυτοδυναμία - Τι δείχνει δημοσκόπηση της Interview
Το 45% των ερωτηθέντων δηλώνει ότι θα προτιμούσε να διεξαχθούν νέες εκλογές, έναντι του 22% που επιλέγει τη συνεργασία ΝΔ – ΠΑΣΟΚ, σενάριο που συγκεντρώνει τη μεγαλύτερη αποδοχή
Δημοσκόπηση Interview: Το «χάος» υπερισχύει του Μητσοτάκη, «κάλπες ξανά» αν δεν υπάρξει αυτοδυναμία 40
Υπουργικό Συμβούλιο με ατζέντα τη μεταφορά του ΟΠΕΚΕΠΕ στην ΑΑΔΕ: Η διαπραγμάτευση με την Κομισιόν και οι καθυστερημένες πληρωμές προς τους αγρότες
Από τη μία η Κομισιόν και τα προαπαιτούμενα που έχει θέσει και τα οποία πρέπει να τηρηθούν κατά γράμμα, και από την άλλη οι τίμιοι αγρότες και κτηνοτρόφοι
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Με 2 παρουσιάσεις και «αέρα» νέου κόμματος ο Αλέξης Τσίπρας μας συστήνει την «Ιθάκη» του
Με δεδομένο ότι το περιεχόμενο του βιβλίου του Αλέξη Τσίπρα θα συζητηθεί ο πρώην πρωθυπουργός αυτό που επιθυμεί είναι να μιλήσει για τους λόγους που αναφέρεται σε συγκεκριμένα γεγονότα
Αλέξης Τσίπρας 12