Πολιτική

Εκλογές ΝΔ – Μητσοτάκης: Είμαι ο καταλληλότερος για να εκφράσω τους “πολιτικά ορφανούς”

Αισιόδοξος για το αποτέλεσμα της εκλογής εμφανίστηκε ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος απευθυνομενος στους ψηφοφόρους του κόμματος τόνισε: "Οι πολίτες αποφασίζουν αύριο αν θα μείνουμε στάσιμοι στο παρελθόν ή αν θα τολμήσουμε να γυρίσουμε σελίδα και να χαράξουμε μια νέα πορεία στη Νέα Δημοκρατία".
 

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σε συνέντευξη του στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1, ο κ. Μητσοτάκης ξεκαθάρισε πως δεν τίθεται θέμα ενότητας στη Νέα Δημοκρατία, αφού είναι βέβαιος πως τόσο ο ίδιος όσο και ο κ. Μεϊμαράκης μπορούν να τη διασφαλίσουν.

“Από τη Δευτέρα χτίζουμε την μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη που σύντομα θα δώσει αξιόπιστη εναλλακτική κυβερνητική πρόταση στην Ελλάδα” ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης, σημειώνοντας πως θεωρεί τον εαυτό του ως τον καταλληλότερο για να ηγηθεί της παράταξης και να εκφράσει πολίτες που σήμερα αισθάνονται “πολιτικά ορφανοί”.

“Πιστεύω ότι εγώ θα μπορέσω να κόψω πρώτος το νήμα”, δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης, προσθέτοντας πως δε μετανιώνει για την επιλογή του να μη ζητήσει δημόσια στήριξη από κανέναν. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης για τουρκολιβυκό: Είναι σαν η Ελλάδα να υπογράψει συμφωνία οριοθέτησης με την Τυνησία, αγνοώντας εντελώς τη Λιβύη ή την Ιταλία
«Tα έργα συνδεσιμότητας δεν πρέπει να γίνονται όμηροι των διαφορών που ενδεχομένως έχουμε για περιοχές όπου δεν έχει γίνει οριοθέτηση»
Μητσοτάκης για τουρκολιβυκό: Είναι σαν η Ελλάδα να υπογράψει συμφωνία οριοθέτησης με την Τυνησία, αγνοώντας εντελώς τη Λιβύη ή την Ιταλία 24
Μητσοτάκης στο IISS Manama Dialogue: «Θα κερδίσουμε τις εκλογές για να συνεχίσουμε την πορεία μας» – «Παράνομο το τουρκολιβυκό μνημόνιο»
Ο πρωθυπουργός απέρριψε τις διεκδικήσεις Άγκυρας και Τρίπολης, αναφέρθηκε στον στρατηγικό ρόλο της Ελλάδας ως γέφυρας Ευρώπης - Κόλπου και ζήτησε μεγαλύτερη ευρωπαϊκή συμμετοχή στην επιχείρηση «Ασπίδες»
Κυριάκος Μητσοτάκης