Πέμπτη, 2 Μαΐ
21oC Αθήνα

Εκλογές ΝΔ: Ο Άδωνις Γεωργιάδης σπάει τη σιωπή του – Ποιόν θα στηρίξει στον β γύρο

Εκλογές ΝΔ: Ο Άδωνις Γεωργιάδης σπάει τη σιωπή του – Ποιόν θα στηρίξει στον β γύρο

Μετά τα αποτελέσματα των εκλογών της Νέας Δημοκρατίας, ο Άδωνις Γεωργιάδης που τερμάτισε τέταρτος αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή του και δεν αποκλείεται να αποκαλύψει ποιόν από τους δύο θα στηρίξει στο δεύτερο γύρο των εκλογών.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης παρά τα προγνωστικά για τα αποτελέσματα των εκλογών της Νέας Δημοκρατίας κατάφερε να αποσπάσει διψήφιο ποσοστό, όπως είχε αποκαλύψει από το βράδυ της Κυριακής το newsit.gr

Πλέον όμως το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στο ποιόν θα στηρίξει ο Άδωνις Γεωργιάδης στο δεύτερο γύρο. Θα στηρίξει τον κ. Μεϊμαράκη που τερμάτισε πρώτος ή τον κ. Μητσοτάκη που έλαβε τη δεύτερη θέση.

Αυτό θα αποσαφηνιστεί πιθανότατα στις 18:30 όπου ο Άδωνις Γεωργιάδης θα κάνει δηλώσεις από το πολιτικό του γραφείο.

Θεωρείται κάτι περισσότερο από βέβαιο πως ο Άδωνις Γεωργιάδης θα στηρίξει τον Κυριάκο Μητσοτάκη, κάτι που είχε αφήσει να εννοηθεί και κατά τη διάρκεια της προεκλογικής μάχης.

Ο κ. Γεωργιάδης είχε δηλώσει πολλές φορές πως οι θέσεις του ταυτίζονται περισσότερο με εκείνες του κ. Μητσοτάκη, οπότε είναι σίγουρο πως θα τον στηρίξει.

Βέβαια αυτό δεν σημαίνει πως και οι ψηφοφόροι που ψήφισαν τον Άδωνι Γεωργιάδη θα στηρίξουν τον κ. Μητσοτάκη, αλλά σίγουρα θα επηρεαστούν.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε