Πολιτική

Εκλογές ΝΔ: Ο Άδωνις Γεωργιάδης σπάει τη σιωπή του – Ποιόν θα στηρίξει στον β γύρο

Μετά τα αποτελέσματα των εκλογών της Νέας Δημοκρατίας, ο Άδωνις Γεωργιάδης που τερμάτισε τέταρτος αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή του και δεν αποκλείεται να αποκαλύψει ποιόν από τους δύο θα στηρίξει στο δεύτερο γύρο των εκλογών.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Άδωνις Γεωργιάδης παρά τα προγνωστικά για τα αποτελέσματα των εκλογών της Νέας Δημοκρατίας κατάφερε να αποσπάσει διψήφιο ποσοστό, όπως είχε αποκαλύψει από το βράδυ της Κυριακής το newsit.gr

Πλέον όμως το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στο ποιόν θα στηρίξει ο Άδωνις Γεωργιάδης στο δεύτερο γύρο. Θα στηρίξει τον κ. Μεϊμαράκη που τερμάτισε πρώτος ή τον κ. Μητσοτάκη που έλαβε τη δεύτερη θέση.

Αυτό θα αποσαφηνιστεί πιθανότατα στις 18:30 όπου ο Άδωνις Γεωργιάδης θα κάνει δηλώσεις από το πολιτικό του γραφείο.

Θεωρείται κάτι περισσότερο από βέβαιο πως ο Άδωνις Γεωργιάδης θα στηρίξει τον Κυριάκο Μητσοτάκη, κάτι που είχε αφήσει να εννοηθεί και κατά τη διάρκεια της προεκλογικής μάχης.

Ο κ. Γεωργιάδης είχε δηλώσει πολλές φορές πως οι θέσεις του ταυτίζονται περισσότερο με εκείνες του κ. Μητσοτάκη, οπότε είναι σίγουρο πως θα τον στηρίξει.

Βέβαια αυτό δεν σημαίνει πως και οι ψηφοφόροι που ψήφισαν τον Άδωνι Γεωργιάδη θα στηρίξουν τον κ. Μητσοτάκη, αλλά σίγουρα θα επηρεαστούν.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η ομιλία Σαμαρά στην Κρήτη, τα σενάρια εκλογών και οι όροι Καραμανλή για συνάντηση με τον Μητσοτάκη
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Χριστίνας Κοραή στο Live News, στο Μαξίμου επιταχύνουν την διαδικασία κατάρτισης ψηφοδελτίων, ενώ το σενάριο για πρόωρες κάλπες τον Σεπτέμβριο δεν έχει αποκλειστεί
Καραμανλής και Σαμαράς
Μαρινάκης: Εκλογές το 2027 με στόχο την αυτοδυναμία – Δεν θα πω εγώ ποιος, Τσίπρας ή Ανδρουλάκης, θα κερδίσει το γήπεδο του λαϊκισμού
Νέα μέτρα για την κοινωνία και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις επεξεργάζεται το οικονομικό επιτελείο ενόψει ΔΕΘ, σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο
Παύλος Μαρινάκης
Έφη Παπαθεοδώρου για το βίντεο με τον Αλέξη Τσίπρα και την εγγραφή της στην ΕΛΑΣ: «Δέχθηκα χωρίς δεύτερη σκέψη, είναι τίμιο παιδί»
Η αγαπημένη «Θεοπούλα» μίλησε για την προσωπική της εκτίμηση στον πρώην πρωθυπουργό και τη συναισθηματική σύνδεση με το όνομα του νέου κόμματος
Έφη Παπαθεοδώρου
21