Πολιτική

Εκλογές ΝΔ: Ο Μητσοτάκης αφήνει τον Παπαμιμίκο στη θέση του μέχρι το Συνέδριο

Ο νέος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης είχε σήμερα συνάντηση και με τον γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος, Ανδρέα Παπαμιμίκο.

Με το πλέον αμφιλεγόμενο πρόσωπο των εσωκομματικών εκλογών της Νέας Δημοκρατίας, τον Ανδρέα Παπαμιμίκο συναντήθηκε σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης προκειμένου να ενημερωθεί για τα τρέχοντα θέματα του κόμματος.

Ο κ. Μητσοτάκης αφού ενημερώθηκε αποφάσισε να μην προχωρήσει σε κάποια κίνηση με το “καλημέρα” και έτσι αποφασίστηκε η παραμονή του κ. Παπαμιμίκου στη θέση του γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής μέχρι το τέλος της θητείας του, που συμπίμπτει με τη διενέργεια Τακτικού Συνεδρίου.

Το Τακτικό Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας τοποθετείται χρονικά μέσα στην Άνοιξη και δεν θεωρείται πιθανό ο κ. Μητσοτάκης να αποφασίσει να διενεργήσει ένα έκτακτο συνέδριο νωρίτερα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η απάντηση του Ευάγγελου Βενιζέλου στις κυβερνητικές πηγές – «Η απόλυτη πλειοψηφία δεν μπορεί να είναι μικρότερη των 75»
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος απαντά σημείο προς σημείο σε όσα ανέφεραν οι κυβερνητικές πηγές για τη διαδικασία που ακολουθήθηκε στη ψηφοφορία για τον ΟΠΕΠΕΠΕ
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος
Nικήτας Κακλαμάνης: «Ποιο πραξικόπημα» – Οι απαντήσεις στις αιτιάσεις της αντιπολίτευσης στην χθεσινή ψηφοφορία για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
Ο πρόεδρος της Βουλής ερωτηθείς γιατί ο ίδιος δεν ψήφισε είτε δια ζώσης είτε με επιστολική ψήφο και εάν σημαίνει κάτι αυτό απάντησε... «Αυτά είναι σαχλαμάρες»
Ο Νικήτας Κακλαμάνης 61