Πολιτική

Εκλογές ΝΔ: Ο Μητσοτάκης αφήνει τον Παπαμιμίκο στη θέση του μέχρι το Συνέδριο

Ο νέος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης είχε σήμερα συνάντηση και με τον γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος, Ανδρέα Παπαμιμίκο.

Με το πλέον αμφιλεγόμενο πρόσωπο των εσωκομματικών εκλογών της Νέας Δημοκρατίας, τον Ανδρέα Παπαμιμίκο συναντήθηκε σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης προκειμένου να ενημερωθεί για τα τρέχοντα θέματα του κόμματος.

Ο κ. Μητσοτάκης αφού ενημερώθηκε αποφάσισε να μην προχωρήσει σε κάποια κίνηση με το “καλημέρα” και έτσι αποφασίστηκε η παραμονή του κ. Παπαμιμίκου στη θέση του γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής μέχρι το τέλος της θητείας του, που συμπίμπτει με τη διενέργεια Τακτικού Συνεδρίου.

Το Τακτικό Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας τοποθετείται χρονικά μέσα στην Άνοιξη και δεν θεωρείται πιθανό ο κ. Μητσοτάκης να αποφασίσει να διενεργήσει ένα έκτακτο συνέδριο νωρίτερα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης για Εμμανουήλ Καραλή: «Με ένα ακόμα τεράστιο άλμα, πέτυχες να μας σηκώσεις μαζί σου ψηλά, μπράβο Μανόλο!»
«Συνέχισε να κατακτάς τους στόχους που θέτεις και κράτα για πάντα εκείνο το χαμόγελό σου, που δίνει σε όλους μας χαρά και αισιοδοξία», τονίζει ο πρωθυπουργός
Κυριάκος Μητσοτάκης
Αντώνης Σαμαράς για την υπόθεση Novartis: «Η Δικαιοσύνη πρέπει να φτάσει και στους ηθικούς αυτουργούς»
Μετά την απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών για φυλάκιση με αναστολή στους δύο πρώην προστατευόμενους μάρτυρες της υπόθεσης Novartis, ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς επανέρχεται με αιχμηρή δήλωση
Ο Αντώνης Σαμαράς 2