Πέμπτη, 25 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Εκλογές ΝΔ: Παραιτήθηκε ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης για να αναβαθμιστεί

Εκλογές ΝΔ: Παραιτήθηκε ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης για να αναβαθμιστεί

O βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης και ένθερμος υποστηρικτής του Κυριάκου Μητσοτάκη στις εσωκομματικές εκλογές με επιστολή του παραιτήθηκε από τη θέση του γραμματέα Στρατηγικού Σχεδιασμού και Προγράμματος.

Με την παραίτησή του ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης δείχνει πως έχουν ωριμάσει οι παρασκηνιακές ενέργειες με τον νέο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη για την αναβάθμιση της θέσης του μέσα στο κόμμα.

Όπως αναφέρει ο κ. Βαρβιτσιώτης στην επιστολή του υποβάλει την παραίτησή του προκειμένου να διευκολύνει τον Κυριάκο Μητσοτάκη στις αποφάσεις του και θέτει τον εαυτό του στη διάθεσή του.

ΟΛΗ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ

Θέλω να σας συγχαρώ ολόψυχα για την εκλογή σας. Η σημερινή ημέρα αποτελεί σταθμός επανεκκίνησης, όχι μόνο για την Παράταξή μας, αλλά και για την Ελλάδα. Με την ψήφο τους προς το πρόσωπό σας τα στελέχη και οι φίλοι της Νέας Δημοκρατίας έδωσαν μια καθαρή εντολή ανανέωσης και ανασυγκρότησης. Έδωσαν την εντολή δημιουργίας μιας ισχυρής και μεγάλης Νέας Δημοκρατίας. Που θα συνθέσει και θα εκφράσει όλες τις δημιουργικές δυνάμεις της ελληνικής κοινωνίας, θα απευθυνθεί ξανά στη νέα γενιά και θα αποτελέσει γρήγορα τη γνήσια έκφραση της Ελλάδας που παράγει και καινοτομεί.

Στην προσπάθεια που ξεκινάμε για την Παράταξή μας και για την Ελλάδα, θεωρώ προσωπικό καθήκον να σας διευκολύνω στις αποφάσεις σας και να σας υποβάλω την παραίτησή μου από τη θέση του Γραμματέα Στρατηγικού Σχεδιασμού και Προγράμματος, θέτοντας τον εαυτό μου στη διάθεσή σας. Κοινός μας στόχος, άλλωστε, είναι το ρεύμα της δημιουργικής ανανέωσης, που εξέφρασαν χθες οι Νεοδημοκράτες, να καταστεί γρήγορα πλειοψηφικό ρεύμα σε ολόκληρη την ελληνική κοινωνία. Γι αυτό, στην ελπιδοφόρα πορεία που ξεκινάει, θα σταθώ συμπαραστάτης και αρωγός με όλες μου τις δυνάμεις.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε