Πολιτική

Εκλογές ΝΔ: Στα μέσα Νοέμβρη θα στηθούν οι κάλπες – “Αγκάθι” το κόστος

Μαραθώνια είναι η συνεδρίαση της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας για την ημερομηνία διεξαγωγής της εκλογής προέδρου και τις λεπτομέρειες της διαδικασίας. "Αγκάθι" φαίνεται να είναι το κόστος των εκλογών.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το κόμμα αναμένεται να είναι έτοιμο για τη διαδικασία της εκλογής προέδρου σε ένα μήνα από τώρα, κάτι που σημαίνει ότι πλέον αποκλείονται η 1η και 8η Νοεμβρίου και επικρατέστερες ημερομηνίες είναι η 15η Νοεμβρίου και η 25η του ίδιου μήνα.

Το κόστος υπολογίζεται στα 450.000 – 600.000 ευρώ και οι κάλπες στις 1.200 – 1.300, ενώ στο τραπέζι έχει πέσει η πρόταση να εξαιρεθούν οι ευπαθείς ομάδες από το αντίτιμο των 2 ευρώ.    

Ωστόσο, πληροφορίες αναφέρουν ότι το κόστος αποτελεί “αγκάθι” με τους τέσσερις υποψηφίους να διαφωνούν στο ποσό, αλλά και στην εξεύρεση των χρημάτων για τη διαδικασία.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νάντια Γιαννακοπούλου για την προσωπική επίθεση του Μακάριου Λαζαρίδη: «Ξεπέρασε το όριο της αντοχής μου»
«Είμαστε άνθρωποι και όταν είσαι άνθρωπος σημαίνει να πει ότι ξέρεις, έχεις όλες τις πτυχές. Σε οδηγεί πολλές φορές και στο να δακρύσεις. Δεν ντρέπομαι για αυτό»
Η Νάντια Γιαννακοπούλου δακρυσμένη μετά από καυγά με τον Μακάριο Λαζαρίδη στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα 7
Μητσοτάκης για τουρκολιβυκό: Είναι σαν η Ελλάδα να υπογράψει συμφωνία οριοθέτησης με την Τυνησία, αγνοώντας εντελώς τη Λιβύη ή την Ιταλία
«Tα έργα συνδεσιμότητας δεν πρέπει να γίνονται όμηροι των διαφορών που ενδεχομένως έχουμε για περιοχές όπου δεν έχει γίνει οριοθέτηση»
Μητσοτάκης για τουρκολιβυκό: Είναι σαν η Ελλάδα να υπογράψει συμφωνία οριοθέτησης με την Τυνησία, αγνοώντας εντελώς τη Λιβύη ή την Ιταλία 33