Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Εκλογές ΝΔ: Τι πρέπει να ξέρουν όσοι θέλουν να ψηφίσουν στη Θεσσαλονίκη!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISI

Δείτε που θα στηθούν τα εκλογικά κέντρα και τι πρέπει να έχουν μαζί τους οι ψηφοφόροι, που θα αναδείξουν το νέο πρόεδρο της ΝΔ…

Εκλογικά κέντρα στην Α΄ και στη Β΄ εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης θα λειτουργήσουν την Κυριακή για τις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Διοικούσας Επιτροπής της Ν.Δ., στον δήμο Θεσσαλονίκης τα εκλογικά κέντρα είναι 10 (στο κέντρο και σε δημοτικά διαμερίσματα) συν ένα στην Τριανδρία και τα μεγαλύτερα από αυτά είναι στο συνεδριακό κέντρο “Ι. Βελλίδης” και στην Αποθήκη Γ΄ του Λιμανιού.

Στους περιφερειακούς δήμους θα λειτουργήσουν εκλογικά κέντρα στους Αμπελόκηπους, τη Μενεμένη, τον Εύοσμο, την Καλαμαριά, τη Νεάπολη, τις Συκιές, τη Σταυρούπολη, την Πολίχνη, την Ευκαρπία και τα Πεύκα.

Στη Β΄ Θεσσαλονίκης στις περιοχές: Σταυρός, Αρέθουσα, Νέα Απολλωνία, Ασπροβάλτα, Σίνδος Κύμινα, Χαλάστρα, Νέοι Επιβάτες, Επανομή, Νέα Μηχανιώνα, Θέρμη, Βασιλικά, Τρίλοφος, Λαγκαδάς, Ξυλούπολη, Ασσηρος, Σοχός, Ζαγκλιβέρι, Γερακαρού, Πανόραμα, Πυλαία, Αγιος Αθανάσιος, Κουφάλια, Χαλκηδόνα, Ωραιόκαστρο, Πεντάλοφος, Λητή.

Οι κάλπες θα ανοίξουν στις 7 το πρωί και θα κλείσουν στις 7μ.μ., το αντίτιμο συμμετοχής είναι 3 ευρώ και όσοι προσέλθουν πρέπει να έχουν μαζί τους αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε