Πολιτική

Εκλογές στο ΚΙΝΑΛ: Παρέμβαση Γιώργου Παπανδρέου – Θα μιλήσει με όλους τους υποψηφίους

Μια πρωτοβουλία ενόψει των εκλογών του ΚΙΝΑΛ πήρε ο Γιώργος Παπανδρέου κάνοντας γνωστό ότι θα μιλήσει με όλους της υποψηφίους για την ηγεσία του κόμματος.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Γιώργος Παπανδρέου θα έχει επαφές με τους υποψηφίους προέδρους Ανδρουλάκη, Γερουλάνο, Καστανίδη, Λοβέρδο, Κεγκέρογλου και Χρηστίδη, όπως και με τον Μανώλη Χριστοδουλάκη.

Όπως είχε γράψει το newsit.gr ο πρώην πρωθυπουργός δέχεται πιέσεις να αναλάβει πρωτοβουλίες, ενώ για τις κινήσεις τους όπως γίνεται γνωστό από την ανακοίνωση είναι ενήμερη και η Φώφη Γεννηματά.

Η ανακοίνωση αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Ο πρώην Πρωθυπουργός, Γιώργος Α. Παπανδρέου, επιδιώκοντας μια συντεταγμένη και δημιουργική πορεία που θα οδηγήσει στην οικοδόμηση μιας μεγάλης Προοδευτικής Παράταξης, ζήτησε και θα έχει επαφές με τον Γραμματέα της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής, Μανώλη Χριστουδουλάκη, τον Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και υποψήφιο για τις εκλογές ανάδειξης του Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, Βασίλη Κεγκέρογλου και τους υποψήφιους Προέδρους, Νίκο Ανδρουλάκη, Παύλο Γερουλάνο, Χάρη Καστανίδη, Ανδρέα Λοβέρδο και Παύλο Χρηστίδη.

Η διαμόρφωση κλίματος ενότητας και συναίνεσης γύρω από τις αρχές, τις αξίες και τα ιδανικά της Προοδευτικής Παράταξης, και η δημιουργία των προϋποθέσεων για την μεγαλύτερη δυνατή διαβούλευση και συμμετοχή των δημοκρατών πολιτών στις εσωκομματικές διαδικασίες, είναι η αναγκαία συνθήκη που θα μας οδηγήσει στην οικοδόμηση μιας ισχυρής Παράταξης που θα αποτελέσει τον δυναμικό φορέας μια προοδευτικής πρότασης διακυβέρνησης απέναντι στη συντηρητική.

Σε αυτήν την προσπάθεια έχουμε χρέος να είμαστε όλοι αφοσιωμένοι, συμμέτοχοι και πρωταγωνιστές,

Γι’ αυτήν την πρωτοβουλία του Γιώργου Α. Παπανδρέου, έχει ενημερωθεί και η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Σύγκρουση Καιρίδη με Γερουλάνο και Γιαννούλη για υποκλοπές και ΟΠΕΚΕΠΕ: «Η ΝΔ είναι άτεγκτη στα ζητήματα διαφθοράς»
Σε υψηλούς τόνους αντιπαρατέθηκαν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ, με τους κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους της αντιπολίτευσης να κάνει λόγο για προσπάθεια συγκάλυψης και υπεκφυγής από την κυβέρνηση
Δημήτρης Καιρίδης
Αυτεπάγγελτη δικογραφία σε βάρος της Ζωής Κωνσταντοπούλου, για τα βίντεο από τη δίκη των Τεμπών
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας δήλωσε ότι ζήτησε ενημέρωση από την εισαγγελέα υπηρεσίας στο Πρωτοδικείο Λάρισας και έλαβε τη διαβεβαίωση πως «δεν υφίσταται καμία δίωξη» εναντίον της
Ζωή Κωνσταντοπούλου
33
Γεραπετρίτης για Μέση Ανατολή: «Αδιαπραγμάτευτη για την Ελλάδα η ασφάλεια ναυτικών και πλοίων»
Μήνυμα υπέρ της ελευθερίας της ναυσιπλοΐας, του Διεθνούς Δικαίου και της άμεσης αποκλιμάκωσης στην περιοχή έστειλε ο ΥΠΕΞ, στις κοινές δηλώσεις του με τον ομόλογό του από τη Σιγκαπούρη
Στιγμιότυπο από τη συνάντηση του Γιώργου Γεραπετρίτη, με τον υπουργό Εξωτερικών της Δημοκρατίας της Σιγκαπούρης, Βίβιαν Μπαλακρίσναν, στην Αθήνα, Πέμπτη 2 Απριλίου 2026   (Πηγή φωτογραφίας: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ