Πολιτική

Εκλογές στο ΠΑΣΟΚ: Ντέρμπι Ανδρουλάκη – Δούκα δείχνουν οι στοιχηματικές – Τα δίδυμα του β γύρου

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ελάχιστα 24ωρα μας χωρίζουν από τις εκλογές στο ΠΑΣΟΚ και ενώ οι δημοσκόποι έχουν σηκώσει τα χέρια ψηλά τόσο όσον αφορά στην συμμετοχή – που θα κρίνει και πολλά – όσο και στο ποιο θα είναι το δίδυμο της επόμενης Κυριακής 13 Οκτωβρίου οι στοιχηματικές δείχνουν ντέρμπι.

Όπως θα δείτε οι στοιχηματικές δείχνουν ότι την πρώτη Κυριακή 6 Οκτωβρίου των εσωκομματικών εκλογών για την ανάδειξη προέδρου στο ΠΑΣΟΚ, ο Νίκος Ανδρουλάκης θα δώσει μάχη στήθος με στήθος με τον Χάρη Δούκα καθώς τους δείχνουν να προηγούνται στην κούρσα διεκδίκησης του προεδρικού θώκου.

Οι αποδόσεις των στοιχηματικών εταιρειών είναι ενδεικτικές στην εσωκομματική αυτή αναμέτρηση.

Φαβορί δεν υπάρχουν και στην τρίτη θέση φαίνεται να φιγουράρει η Άννα Διαμαντοπούλου και ακολουθεί ο Παύλος Γερουλάνος.

Η Stoiximan δίνει απόλυτο ντέρμπι. Νίκος Ανδρουλάκης και Χάρης Δούκας έχουν την ίδια απόδοση, 1.90.

firtsroundpasokstoiximan

Ενδιαφέρον έχουν και οι αποδόσεις στην ίδια εταιρεία για τα ζευγάρια του β γύρου. Η μεγαλύτερη απόδοση είναι το ζευγάρι Ανδρουλάκης – Δούκας.  

secondroundpasokstoiximan

Στη Novibet, ο Νίκος Ανδρουλάκης εμφανίζεται ως επικρατέστερος νικητής, με απόδοση 1.85, ακολουθεί ο Χάρης Δούκας με 2.30, ίδια απόδοση έχουν Αννα Διαμαντοπούλου και Παύλος Γερουλάνος που είναι 6.00.

Και εδώ κυρίαρχο δίδυμο για τον δεύτερο γύρο είναι Ανδρουλακης – Δούκας με απόδοση 1.30.

novibet pasok

Στην Bet365 δεν υπάρχει θεαματική αλλαγή. 

betpasok

Ο Νίκος Ανδρουλάκης κυρίαρχος κι εδώ με απόδοση 1.66, δεύτερος ο Χάρης Δούκας με 2.20 και ακολουθούν Άννα Διαμαντοπούλου με 6.00, Παύλος Γερουλάνος με 6.50, Μιχάλης Κατρίνης με 67.00 και Νάντια Γιαννακοπούλου με 101.00.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μαρινάκης για Τσίπρα: Κάνει καλύτερα βίντεο απ’ ότι κυβερνά τον τόπο – Παλιό το κόλπο να τάζεις για να γίνεις ευχάριστος
«Αν ήμασταν καλύτερα επί ΣΥΡΙΖΑ όπως λέει γιατί έστειλε στον εξώστη και εξαφάνισε όλους όσους κυβέρνησε μαζί τους; Προσπαθεί να ξαναγράψει την ιστορία»
Παύλος Μαρινάκης
ΕΛΑΣ: Το 87,1% δυσκολεύεται να τα βγάλει πέρα – Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση για την ακρίβεια
Στην πρώτη γραμμή της αντιπαράθεσης με την κυβέρνηση φέρνει η ΕΛ.Α.Σ. τη φτώχεια, την ακρίβεια και τη συρρίκνωση της αγοραστικής δύναμης, αξιοποιώντας τα δυσμενή συγκριτικά στοιχεία για τη θέση της Ελλάδας στην ΕΕ
Αλέξης Τσίπρας, ΕΛΑΣ 6
Συγκρατημένη αισιοδοξία για τις δημοσκοπήσεις το Μέγαρο Μαξίμου – Ποντάρουν στα μέτρα και την αξιοπιστία για τις εκλογές
Ο στόχος της ΝΔ παραμένει η αυτοδυναμία, χωρίς ωστόσο κανείς να παραγνωρίζει ότι καταλυτικό ρόλο για την εκλογική συμπεριφορά των ψηφοφόρων θα παίξει και το θέμα της ακρίβειας
Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στα εγκαίνια για τα έργα αναβάθμισης των υποδομών στον αρχαιολογικό χώρο του Κεραμεικού