Τρίτη, 7 Μαΐ
18oC Αθήνα

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ – Κασσελάκης: Ψήφισε στο Περιστέρι

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ – Κασσελάκης: Ψήφισε στο Περιστέρι

Ψήφισε στο εκλογικό κέντρο του Περιστερίου ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης.

Ο Στέφανος Κασσελάκης, η νεότερη προσθήκη στους υποψήφιους προέδρους του ΣΥΡΙΖΑ, ψήφισε στον εκθεσιακό χώρο του Δημαρχείου Περιστερίου.

Περίμενε υπομονετικά στην ουρά που υπήρχε, καθώς η συμμετοχή είναι μεγάλη και υπολογίζεται πως 250 άτομα ψηφίζουν ανά λεπτό.

Υπογράφοντας τη σχετική φόρμα για να ψηφίσει, ο Στέφανος Κασσελάκης δεν… καταδέχτηκε να κάτσει αλλά ήταν στα γόνατα όσο έγραφε.

Ο κ. Κασσελάκης δήλωσε πραγματικά συγκινημένος από την κοσμοσυρροή.

«Είναι απρόσμενη η προσέλευση αλλά αξίζει τον κόπο γιατί η χώρα δικαιούται να έχει μια προοδευτική κυβέρνηση σύντομα στον τόπο, μια προοδευτική κυβέρνηση που βάζει τον άνθρωπο στο επίκεντρο και ξέρει να διαχειρίζεται το μέλλον του τόπου, τους πόρους του τόπου και να λύνει τα προβλήματα του τόπου», είπε.

«Μια σύγχρονη πατριωτική κυβερνώσα αριστερά», συνέχισε, προσθέτοντας: «αυτό είναι το όραμά μου, αυτό φαίνεται να βλέπει ο κόσμος και να ανταποκρίνεται». Ο κ. Κασσελάκης ολοκλήρωσε τη δήλωση του αναφέροντας: «Ψηφίστε σήμερα, για όποιον θέλετε αλλά ψηφίστε. Και από αύριο ενωμένοι συνεχίζουμε μαζί. Και με τη νίκη».

Ο Στέφανος Κασσελάκης συνάντηση και ένα γλυκύτατο σκυλάκι, το οποίο χάιδεψε και πήρε αγκαλιά.

Ρεπορτάζ: Άννα – Τριανταφυλλιά Τσούτσα

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις