Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ – Μαμουλάκης: «Ο Κασσελάκης μπορεί να κάνει το restart στον ΣΥΡΙΖΑ»

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ – Μαμουλάκης: «Ο Κασσελάκης μπορεί να κάνει το restart στον ΣΥΡΙΖΑ»

«Ο Στέφανος Κασσελάκης μπορεί να κάνει το restart στον ΣΥΡΙΖΑ». Αυτό δήλωσε, μιλώντας στο Live News, ο Χάρης Μαμουλάκης, τονίζοντας μάλιστα πως η νίκη Κασσελάκη έχει «κλειδώσει».

Ο Χάρης Μαμουλάκης που αρχικά στήριζε τον Ευκλείδη Τσακαλώτο και πλέον ανήκει στο στρατόπεδο του Στέφανου Κασσελάκη, επεσήμανε πως «σε μεγάλο βαθμό η επιτυχία της περασμένης Κυριακής στην κάλπη, με τη συμμετοχή των ψηφοφόρων να έχει χαρακτηριστικά “σεισμού”, όπως είπε χαρακτηριστικά, οφείλεται στον Στέφανο Κασσελάκη».

«Οφείλουμε να πάρουμε μία θέση, το πολιτικό προσωπικό που εκπροσωπεί την κεντροαριστερά και τον ΣΥΡΙΖΑ, στη μάχη που έπεται», είπε ο ίδιος, ενώ σχετικά με τον κ. Κασσελάκη ανέφερε πως διαθέτει μία επικοινωνιακή δεξιότητα και χάρισμα, το οποίο έρχεται να καλύψει ένα δομικό έλλειμμα, ενώ για την Έφη Αχτσιόγλου τόνισε πως πρόκειται για μία αξιόλογη πολιτικό, η οποία έχει αφήσει το στίγμα της. Συμπλήρωσε δε πως η τεχνογνωσία που διαθέτει εκείνη και το επιτελείο της είναι απαραίτητη για την επόμενη μέρα του ΣΥΡΙΖΑ.

 

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις