Τρίτη, 7 Μαΐ
18oC Αθήνα

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Ο πατέρας του Στέφανου Κασσελάκη προβλέπει νίκη του γιου του από την πρώτη Κυριακή

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Ο πατέρας του Στέφανου Κασσελάκη προβλέπει νίκη του γιου του από την πρώτη Κυριακή

Οι εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ βρίσκονται σε εξέλιξη και η αγωνία για ορισμένους κορυφώνεται. Ο Στέφανος Κασσελάκης ψήφισε το πρωί και λίγες ώρες μετά, ο πατέρας του έστειλε τα δικά του μηνύματα…

Συγκινημένος και κάτι παραπάνω από αισιόδοξος ο πατέρας του Στέφανου Κασσελάκη για το τελικό αποτέλεσμα στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ. Μπροστά στις κάμερες ο κύριος Θεόδωρος Κασσελάκης εμφανίστηκε πεπεισμένος πως ο γιος του θα κερδίσει τη μάχη από την πρώτη Κυριακή και θα γίνει νέος πρόεδρος του κόμματος και αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ο Στέφανος Κασσελάκης αξιολογεί με το στενό του επιτελείο, όλα τα μηνύματα που φτάνουν από κάθε γωνιά της χώρας.

Ο πατέρας του, κλήθηκε μεταξύ άλλων να απαντήσει για τα αρνητικά σχόλια που ακούστηκαν και γράφτηκαν για τον γιο του, αλλά και για την στάση του Αλέξη Τσίπρα στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ.

«Δεν μπορείς να κάνεις κάτι διαφορετικό από το να υπομένεις, από το να αγωνιστείς και από το να διαψεύσεις στην πορεία. Η πορεία θα το δείξει. Όλη μας η οικογένεια τον στηρίζει σε κάθε του βήμα. Και η γυναίκα μου και ο άλλος μου γιος πέρασαν από τα καλύτερα πανεπιστήμια. Πιστεύουμε ότι αυτή η χώρα χρειάζεται μία δημοκρατική και ωραία παράταξη».

«Ήμουν θετικός στην υποψηφιότητά του. Είμαστε δημοκρατικοί από τα Χανιά. Έχοντας ζήσει στην Αμερική λέω ότι ο κόσμος πρέπει να είναι αληθινός και ευθύς. Είμαι αισιόδοξος για το αποψινό αποτέλεσμα. Έχω ζήσει στα Χανιά, είμαστε δημοκρατικοί. Πιστεύω ότι θα εκλεγεί από απόψε. Στην Αμερική έχουμε Ρεπουμπλικανούς και Δημοκρατικούς. Έτσι θα γίνει και εδώ», ανέφερε ακόμη. Τέλος απαντώντας στο ερώτημα για το εάν στηρίζει τον γιο του ο Αλέξης Τσίπρας υποστήριξε τα εξής: «Έτσι πιστεύω και μπράβο του».

«Θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ σοβαρό παιδί για όλους μας και για όλη τη χώρα», τόνισε ο πατέρας του Στέφανου Κασσελάκη και πρόσθεσε ότι είναι πάρα πολύ συγκινημένος από την αγάπη του κόσμου. «Ο κόσμος ξέρει και εκτιμά. Είναι πάρα πολύ ενημερωμένος. Έχουμε μεγάλο σεβασμό στον κόσμο», είπε ο Θεόδωρος Κασσελάκης.

Ρεπορτάζ: Άννα Τριανταφυλλιά Τσούτσα

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις