Πολιτική

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Ο Πολάκης απαντά στην Αχτσιόγλου – «Εμείς μόνο σε πεντακάθαρα νερά κολυμπάμε»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Αιχμηρή απάντηση στην Έφη Αχτσιόγλου για τις χθεσινοβραδινές δηλώσεις της, στον απόηχο των αποτελεσμάτων των εκλογών στον ΣΥΡΙΖΑ και της επικράτησης του Στέφανου Κασσελάκη στην κάλπη, επεφύλασσε ο Παύλος Πολάκης.

«Εμείς μόνο σε πεντακάθαρα νερά κολυμπάμε», ανέφερε σε σχετική ανάρτησή του στο Facebook ο Παύλος Πολάκης, ρίχνοντας τα «καρφιά» του στην Έφη Αχτσιόγλου.

 

«Εμείς μόνα σε πεντακάθαρα Νερα κολυμπάμε …,και θα συνεχίσουμε και την άλλη Κυριακη! Άλλοι τσαλαβουτούσανε στα θολά νερά της σιωπής ,της ηπιότητας-μετριοπάθειας-να μην τρομάξουμε τους κεντρώους και τελικά της μη αντιπολίτευσης !!», έγραψε χαρακτηριστικά ο κ. Πολάκης.

Υπενθυμίζεται ότι χθες η κυρία Αχτσιόγλου είχε τονίσει στη δήλωσή της: «Ο ΣΥΡΙΖΑ, η αξιωματική αντιπολίτευση της χώρας, δεν μπορεί να πορεύεται στον θολά νερά των εύκολων λύσεων. Έχουμε ευθύνη απέναντι στον ελληνικό λαό να είμαστε ειλικρινείς για το τι θέλουμε και πώς θα το επιτύχουμε κι αυτό που θέλουμε είναι να νικήσουμε το καθεστώς της δεξιάς και θα το επιτύχουμε αν έχουμε πίστη στις δυνάμεις μας, στην κοινή μας πορεία και στους αγώνες που δώσαμε μαζί», επεσήμανε τόνισε με νόημα  Έφη Αχτσιόγλου το βράδυ της Κυριακής. Ο πρώην υπουργός σήκωσε λοιπόν το γάντι, με ανάρτησή του στο Facebook.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυβερνητικές πηγές κατά Κουτεντάκη της ΕΛΑΣ: Μπορεί να έχει έρθει το επόμενο Νόμπελ Οικονομίας και να μην το έχουμε καταλάβει
«Ας μας εξηγήσει ο κ. Κουτεντάκης πώς γίνεται ένα πρόγραμμα που κοστολογείται ετησίως 7,5 δισεκατομμύρια ευρώ, όπως ο ίδιος τέσσερις φορές ρητώς ανέφερε»
Ο Φραγκίσκος Κουτεντάκης
Κυριάκος Μητσοτάκης από το Καστελόριζο: Μέσα στην επόμενη τετραετία πρέπει να έχουμε κλείσει όλα τα ανοιχτά μέτωπα – 37 έργα 27 εκατ. ευρώ
«Στόχος είναι να υπάρχουν οι προϋποθέσεις ώστε «τα νέα παιδιά, οι νέοι Καστελλοριζιοί, να μπορούν να ζήσουν και να προκόψουν εδώ στον τόπο τους»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Καστελόριζο 84