Κυριακή, 28 Απρ.
19oC Αθήνα

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Οι βουλευτές που «αλλαξοπίστησαν» – Ποιοι στηρίζουν τον Κασσελάκη και απαρνήθηκαν την Αχτσιόγλου

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Οι βουλευτές που «αλλαξοπίστησαν» – Ποιοι στηρίζουν τον Κασσελάκη και απαρνήθηκαν την Αχτσιόγλου

Οι εξελίξεις είναι πολλές στον ΣΥΡΙΖΑ με τα στρατηγεία των δυο μονομάχων, του Στέφανου Κασσελάκη και της Έφης Αχτσιόγλου να μετρούν δυνάμεις. Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr εντός της ημέρας αναμένεται άλλοι δυο βουλευτές να προχωρήσουν σε δήλωση στήριξης του Στέφανου Κασσελάκη έναντι της Έφης Αχτσιόγλου ενόψει των εκλογών της Κυριακής.

Ήδη, στρατόπεδο έχουν αλλάξει ο Γιώργος Καραμέρος, η Έλενα Ακρίτα και ο Χάρης Μαμουλάκης. Ειδικά ο τελευταίος μπορεί να ήταν στην πλευρά του Ευκλείδη Τσακαλώτου αλλά ενώ θεωρούνταν πιο πιθανό να στηρίξει την Έφη Αχτσιόγλου τελικά πέρασε στην πλευρά Κασσελάκη.

Ο ρόλος του Νίκου Παππά

Την ίδια ώρα ειδικά στο επιτελείο του κ. Κασσελάκη μετρούν «κουκιά». Οι συσκέψεις είναι διαρκείς και σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr τα ηνία σε οργανωτικό επίπεδο έχει πάρει ο Νίκος Παππάς ο οποίος δεν αρκέστηκε μόνο στην χθεσινή δήλωση στήριξης στον Στέφανο Κασσελάκη. Άνθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα ανέφεραν στο newsit.gr ότι ο κ. Παππάς θεωρεί θέμα τιμής για τον ίδιο να συμβάλλει στην εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη στην ηγεσία του κόμματος.

Μάλιστα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες στενοί συνεργάτες του κ. Παππά «ξεψαχνίζουν» τα παλαιά μέλη του ΣΥΡΙΖΑ που επικαιροποιώντας τα στοιχεία τους αποφάσισαν να μεταβούν στην κάλπη την ερχόμενη Κυριακή.

Η διαδικασία της επικαιροποίησης των στοιχείων των παλαιών μελών πήρε παράταση και θα ολοκληρωθεί σήμερα στις έξι αντί για τις 4 το απόγευμα που ήταν αρχικά.

Οι πληροφορίες θέλουν να έχουν επικαιροποιήσει τα στοιχεία τους μέχρι στιγμής (13:30) περί τα 6.000 μέλη του ΣΥΡΙΖΑ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις