Πέμπτη, 2 Μαΐ
20oC Αθήνα

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: «Προφανώς και δεν ζητάει συγγνώμη εξ ονόματος μου ο Ευκλείδης», λέει ο Πολάκης

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: «Προφανώς και δεν ζητάει συγγνώμη εξ ονόματος μου ο Ευκλείδης», λέει ο Πολάκης

Μόλις λίγα 24ωρα πριν τις εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ την προσεχή Κυριακή (17.09.23) άναψαν τα αίματα στον ΣΥΡΙΖΑ, με τα συντροφικά «μαχαιρώματα» να δίνουν και να παίρνουν. Το προεκλογικό σποτ του Στέφανου Κασσελάκη από τη Μακρόνησο έχει ανεβάσει το θερμόμετρο στην Κουμουνδούρου, με τον Παύλο Πολάκη να απαντά στον Ευκλείδη Τσακαλώτο και στο δριμύ «κατηγορώ» που εξαπέλυσε εναντίον του αντιπάλου του.

Συγκεκριμένα, ο Παύλος Πολάκης απαντώντας στον Ευκλείδη Τσακαλώτο, που ζήτησε «συγγνώμη εκ μέρους όλου του ΣΥΡΙΖΑ» για το βίντεο του Στέφανου Κασσελάκη, δήλωσε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων: «Προφανώς και δεν ζητάει συγγνώμη εξ ονόματος μου ο Ευκλείδης!! Δεν έχει απολύτως καμία τέτοια εξουσιοδότηση, ούτε ελέω θεού δικαίωμα!!». 

Μάλιστα, ο κ. Πολάκης στην ανάρτησή του στo Facebook, σχολίασε τόσο την επίσκεψη του κ. Κασσελάκη, όσο και τα όσα ανέφερε στο σποτ. «Ορθώς έπραξε ο Στέφανος και πήγε ,ορθώς είπε αυτά που είπε!», υποστήριξε. 

«Όχι μόνο ο Κασσελάκης, αλλά ΟΛΟΙ να πήγαιναν στη Μακρόνησο για να τιμήσουν τους αγώνες και το αίμα του λαού μας», είπε. 

 

Νωρίτερα, ο κ. Τσακαλώτος χαρακτήρισε «μεγάλο λάθος» το σποτ και είπε χαρακτηριστικά πως η επιλογή Κασσελάκη, «δείχνει έλλειψη γνώσης της Ιστορίας και της Αριστεράς, δείχνει έλλειψη συναισθηματικής νοημοσύνης».

Υπενθυμίζεται ότι ο Στέφανος Κασσελάκης, ενόψει των εσωκομματικών εκλογών στον ΣΥΡΙΖΑ, ανήρτησε ένα βίντεο από την επίσκεψή του στην Μακρόνησο, στην οποία τον συνόδευσε ο βουλευτής Επικρατείας του κόμματος, πρώην αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Ευάγγελος Αποστολάκης.

«Εδώ, στη Μακρόνησο, απέναντι από την Αττική, κόπηκε η Ελλάδα στα δύο. Πρέπει να είμαστε ειλικρινείς με τις πληγές μας. Γιατί μόνο τότε μπορούμε να τις επουλώσουμε», ανέφερε ο κ. Κασσελάκης και πρόσθεσε: «Για να γίνουν καλοί πολίτες για το κράτος της Δεξιάς. Όμως δεν πρόδωσαν τις ιδέες τους».

«Οι εκλογές είναι μία ανταγωνιστική διαδικασία. Αυτό μας κάνει πολλές φορές να ξεχνάμε ποιοι είμαστε, από πού ερχόμαστε και τι θέλουμε να πετύχουμε. Συλλογικά ως κόμμα και όχι ατομικά ως υποψήφιοι. Γιατί το συλλογικό είναι πιο μεγάλο από τον καθένα μόνο του», είπε.

«Γι’ αυτό θα είμαστε όλοι μαζί», δήλωσε, σημειώνοντας: «Με μία λέξη: Αλληλεγγύη. Αλληλεγγύη μεταξύ μας. Για να φτιάξουμε στη συνέχεια ένα κράτος αλληλεγγύης για όλους τους πολίτες».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις