Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ – Στέφανος Κασσελάκης: Η λειτουργία της Δικαιοσύνης θα αλλάξει και οι πολίτες θα βρίσκουν το τελευταίο αποκούμπι τους

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ – Στέφανος Κασσελάκης: Η λειτουργία της Δικαιοσύνης θα αλλάξει και οι πολίτες θα βρίσκουν το τελευταίο αποκούμπι τους

Βίντεο με το οποίο δίνει συνέχεια στην αντιπαράθεσή του με την Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων έδωσε απόψε στη δημοσιότητα ο Στέφανος Κασσελάκης, υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της Κυριακής, 17 Σεπτεμβρίου.  

Στο βιντεοσκοπημένο μήνυμά του, απέναντι μάλιστα από τον Άρειο Πάγο, ο υποψήφιος στις εσωκομματικές εκλογές της 17ης Σεπτεμβρίου στον ΣΥΡΙΖΑ για τον ή την διάδοχο του Αλέξη Τσίπρα, Στέφανος Κασσελάκης επανέρχεται στο ζήτημα λειτουργίας της Δικαιοσύνης και ανταποδίδει τα βέλη της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων.

«Η λειτουργία της δικαιοσύνης θα αλλάξει», διαμηνύει ο κ. Κασσελάκης, σημειώνοντας ότι «οι έντιμοι δικαστικοί θα ενισχυθούν από εμάς προκειμένου να ασκούν απερίσπαστα το λειτούργημά τους».

Η Δικαιοσύνη είναι ο μεγάλος ασθενής που πρέπει να γιατρευτεί άμεσα, λέει αρχικά και απευθυνόμενος στην Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων για τα περί «ξεδοντιάσματος» λειτουργών της, σχολιάζοντας σκωπτικά ότι χαίρεται που «διαπιστώνω ότι υπάρχει το συνδικαλιστικό όργανο των δικαστών, καθώς θεωρούσα ότι είχε αυτοκαταργηθεί εδώ και 4 χρόνια…».

Δεν παρενέβη όταν ο δικαστικός λειτουργός κ. Τζανερίκος είχε καταγγείλει επηρεασμό από το Μέγαρο Μαξίμου, ούτε όταν ο πρόεδρος της ΑΔΑΕ κ. Ράμος δεχόταν προσωπικές επιθέσεις, όταν τα ατομικά δικαιώματα «ξεδοντιάστηκαν» από το predator, ούτε όταν 16.000 άνθρωποι πέθαναν έξω από τις ΜΕΘ, όταν στρατόπεδα εκρήγνυνται ή πλημμυρίζουν, όταν εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ για αντιπλημμυρικά έργα «φαγώνονται», ή όταν ο διεφθαρμένος δήμαρχος δεν ξεβουλώνει τα φρεάτια, ανέφερε ο εκ των πέντε υποψήφιων προέδρων του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Υπενθυμίζεται ότι με σκληρή ανακοίνωση της η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων καταλόγιζε έλλειψη ενσυναίσθησης για τη λειτουργία των θεσμών στον Στέφανο Κασσελάκη για τα περί «ξεδοντιάσματος δικαστών και δημοσιογράφων» που… προσυπόγραψε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σε διάλογο με οπαδό του κόμματος σε συγκέντρωση στα Γιάννενα.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις