Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα ο Μάκης Βορίδης

Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα ο Μάκης Βορίδης

Η περιβόητη κοπή της πίτας έγινε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας. Ο Μάκης Βορίδης χαρακτήρισε τη συγκεκριμένη εκδήλωση «ελάχιστη προσφορά του Υπουργείου προς τους ανθρώπους του που εργάζονται σκληρά προκειμένου να επιτευχθούν οι υψηλοί στόχοι που έχει θέσει η πολιτική του ηγεσία στην αδιάκοπη προσπάθεια της για αναγέννηση του πρωτογενούς τομέα».

Αναφερόμενος στις αντιδράσεις του ΣΥΡΙΖΑ ο Μάκης Βορίδης κάλεσε τους παρευρισκόμενους να φάνε και να πιουν στην υγειά του Πάνου Καμμένου, ο οποίος σε δικαστική διαμάχη είχε καταδικαστεί για προσβολή προσωπικότητας σε βάρος του υπουργού και είχε υποχρεωθεί να καταβάλει το ποσό των 40.000 ευρώ από τα οποία ο Μάκης Βορίδης κάλυψε όπως είπε εξ ολοκλήρου το κόστος της εκδήλωσης.

Νωρίτερα, ο υπουργός ανακάλεσε την εντολή για δέσμευση πίστωσης των 12.000 ευρώ από τον προϋπολογισμό του υπουργείου.

Click4More Βορίδης για τη βασιλόπιτα των 12.000€: Θα την πληρώσω από την τσέπη μου

Στο θέμα των αντιδράσεων στάθηκε και ο εκπρόσωπος των εργαζομένων του υπουργείου, ο οποίος μιλώντας στην εκδήλωση τόνισε ότι το συγκεκριμένο γεγονός του προκάλεσε αλγεινή εντύπωση και αφού ευχαρίστησε τον Μάκη Βορίδη για την πρωτοβουλία, σημείωσε ότι οι εργαζόμενοι επί ηγεσίας Βορίδη εργάζονται εντατικά και έχουν επιτύχει τα μεγαλύτερα ποσοστά απορρόφησης των κονδυλίων του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης.

Μοναδικός απών από την εκδήλωση ήταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης ο οποίος νωρίτερα είχε υποσχεθεί εφόσον ο κ. Βορίδης πληρώσει την εκδήλωση από την τσέπη του, να παραστεί και ο ίδιος σε αυτήν και να τη χαιρετίσει!

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις