Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Έξαλλη η Ραχήλ με τον Καμμένο: Οι έννοιες διαστρεβλώνονται από ημιμαθή μηδενικά – Η ηθική δεν κουκουλώνεται στη λάσπη

Έξαλλη η Ραχήλ με τον Καμμένο: Οι έννοιες διαστρεβλώνονται από ημιμαθή μηδενικά – Η ηθική δεν κουκουλώνεται στη λάσπη

Με μία οργισμένη ανακοίνωση απάντησε η Ραχήλ Μακρή στις δηλώσεις του Πάνου Καμμένου, ότι διακινεί πληροφορίες για απευθείας ανάθεση όσον αφορά στη σίτιση των προσφύγων στα hot spots.

“Γελάει όλος ο κόσμος” είπε χαρακτηριστικά για την πρώην βουλυτή του, ο Πάνος Καμμένος που διαβεβαίωσε ότι θα γίνουν διαγωνισμοί στα πρότυπα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η αντίδραση της Ραχήλ Μακρή ήταν άμεση. Η πρώην βουλευτής εξαπολύει σφοδρή επίθεση στον Πρόεδρο των ΑΝΕΛ και την κυβέρνηση.

Συγκεκριμένα, αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση της:

“Τα κοντοπίθαρα ποδαράκια του εγωισμού, τα μαύρα κοράκια της αποστασιοποίησης από την πραγματικότητα και η ανεπάρκεια μιας προβληματικής ψυχοσύνθεσης δύνανται να μου επιτίθενται όταν θέλουν να αποπροσανατολιστεί η κοινή γνώμη από τα πραγματικά σκάνδαλα της Συγκυβέρνησης τους”.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Ραχήλ Μακρή:

“Ο Αίαντας επέπληξε, με τη φράση «Αιδώς Αργείοι», όσους τρέμοντας από τον φόβο πυρπόλησης των πλοίων τους, από τους Τρώες, ετοιμάζονταν να ρίξουν τις ασπίδες και να τραπούν σε φυγή από το κοινό μέτωπο. Μαθήματα ιστορίας σε όσους λιγοψυχούν από τις απειλές ή τα θέλγητρα της όποιας «σατραπείας» και προσφέρουν γη και ύδωρ στον εχθρό.

Σε όσους, για να μην απολογηθούν για τις επονείδιστες ηθικά πράξεις τους κραυγάζουν ό,τι φοβούνται ότι θα ακούσουν. Τα κοντοπίθαρα ποδαράκια του εγωισμού, τα μαύρα κοράκια της αποστασιοποίησης από την πραγματικότητα και η ανεπάρκεια μιας προβληματικής ψυχοσύνθεσης δύνανται να μου επιτίθενται όταν θέλουν να αποπροσανατολιστεί η κοινή γνώμη από τα πραγματικά σκάνδαλα της Συγκυβέρνησης τους.

Οι λέξεις χάνουν το νόημά τους. Οι έννοιες διαστρεβλώνονται από ημιμαθή μηδενικά, η ιστορία μετατρέπεται σε ατάκα και οι θεσμοί βιάζονται προς τέρψη των οφθαλμών και των συμφερόντων όσων παραμυθιάζουν τους πολίτες, για να τους κρατήσουν στην αποχαύνωση. Πετούν την μπάλα στην εξέδρα και αγωνίζονται στην αποφυγή απαντήσεων για την εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας, την εκχώρηση του ορυκτού πλούτου της χώρας από αυτούς που δεν τους ενδιέφεραν τα ουφίτσια, αλλά η πατρίδα.

Οι μεθοδεύσεις τους δεν με αγγίζουν. Ακόμα και φιμωμένη με εντολές σε φίλους καναλάρχες, διαθέτω την φωνή της αλήθειας, της καθαρότητας, της συνείδησης, της εντιμότητας της γνώμης και δυστυχώς για εσάς της απόλυτης επιβεβαίωσης μου στα μάτια των πολιτών. Επιστρατεύστε εφιάλτες, μεθοδεύστε τερτίπια, παραβιάστε την λαϊκή εντολή, θα είμαι πάντα εκεί, γιατί η ηθική δεν κουκουλώνεται στην λάσπη.

Σε όλα αυτά απαντάω με λόγια βγαλμένα από την καθαρή ευφυΐα και την αγέρωχη συνείδηση πραγματικών Ελλήνων, όπως ο Κώστας Βάρναλης: «Με ζήλο στα σκολειά της προδοσίας του σάπιου αιώνα σέπεται η γενιά! Χαίρονται της σκλαβιάς την ξεγνοιασιά και τρέμουν του λαού την παρουσία”.

Δείτε τι δήλωσε τη Δευτέρα στο Star ο Πάνος Καμμένος:

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε