Πολιτική

Έλενα Ακρίτα για Δημήτρη Βαρτζόπουλο: «Να πάρει τις απόψεις του και να τις ρίξει στον Καιάδα του σκοταδισμού»

Σφοδρή επίθεση κατά του Δημήτρη Βαρτζόπουλου εξαπολύει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Έλενα Ακρίτα στη σκιά των δηλώσεων του υφυπουργού Υγείας ότι «η γυναικοκτονία έχει βιολογική βάση».

«Να πάρει τις απόψεις του και να τις ρίξει στον Καιάδα του σκοταδισμού» τονίζει η Έλενα Ακρίτα σε δήλωσή της, ζητώντας από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να αποπέμψει τον Δημήτρη Βαρτζόπουλο.

«Η γυναίκα τίκτει. Από τη φύση τους τα αρσενικά είναι επιθετικά άρα η γυναικοκτονία έχει μια βιολογική βάση. Ο υφυπουργός Υγείας Δημήτρης Βαρτζόπουλος να πάρει τις απόψεις του και να τις ρίξει στον Καιάδα του σκοταδισμού, όπου και ανήκουν», επισημαίνει η Έλενα Ακρίτα.

Και συνεχίζει: «Κανένας Βαρτζόπουλος δεν θα… δώσει γραμμή στις θηλυκότητες πώς θα διαχειριστούν το σώμα, την προσωπικότητα και τον ψυχισμό τους. Κανένας Βαρτζόπουλος δεν θα ξεπλύνει τους γυναικοκτόνους, τους βιαστές και τους κακοποιητές. Κανένας Βαρτζόπουλος δεν θα μας γυρίσει πίσω στον 16ο αιώνα».

«Αν ο Πρωθυπουργός δεν αποπέμψει τον υφυπουργό του σήμερα κιόλας, θα θεωρήσουμε ότι ταυτίζεται με τις επικίνδυνες και αναχρονιστικές αντιλήψεις του», καταλήγει.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Σύγκρουση Καιρίδη με Γερουλάνο και Γιαννούλη για υποκλοπές και ΟΠΕΚΕΠΕ: «Η ΝΔ είναι άτεγκτη στα ζητήματα διαφθοράς»
Σε υψηλούς τόνους αντιπαρατέθηκαν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ, με τους κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους της αντιπολίτευσης να κάνει λόγο για προσπάθεια συγκάλυψης και υπεκφυγής από την κυβέρνηση
Δημήτρης Καιρίδης
Αυτεπάγγελτη δικογραφία σε βάρος της Ζωής Κωνσταντοπούλου, για τα βίντεο από τη δίκη των Τεμπών
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας δήλωσε ότι ζήτησε ενημέρωση από την εισαγγελέα υπηρεσίας στο Πρωτοδικείο Λάρισας και έλαβε τη διαβεβαίωση πως «δεν υφίσταται καμία δίωξη» εναντίον της
Ζωή Κωνσταντοπούλου
46