Site icon NewsIT

Ελένη Σουρανή: Η νέα υπεύθυνη Ευρωπαϊκών Θεμάτων του Μαξίμου

02.03.2020 | 16:54
Ελένη Σουρανή: Η νέα υπεύθυνη Ευρωπαϊκών Θεμάτων του Μαξίμου

Η πρέσβης της Ελλάδα στα Τίρανα, Ελένη Σουρανή κατά τον χαιρετισμό της στην εκδήλωση στο διήμερο «Ελληνικό Συμπόσιο- Γευσιγνωσία Κρασιού», που διοργάνωσε η ελληνική πρεσβεία στα Τίρανα, όπου για πρώτη φορά ελληνικά κρασιά προβάλλονται στην αλβανική αγορά, Τρίτη 19 Ιουνίου 2018. Η εκδήλωση ξεκίνησε με ενημερωτική ημερίδα και γευσιγνωσία κρασιού, στην οποία συμμετείχαν πολλοί Αλβανοί επιχειρηματίες. Με 13 οινοποιεία αντιπροσωπευτικά από την Ελλάδα, που συμμετέχουν στη διοργάνωση, επιχειρείται ένα πρώτο άνοιγμα στην αλβανική αγορά στην οποία κυριαρχούν τα ιταλικά και γαλλικά κρασιά. ΑΠΕ ΜΠΕ/ΑΠΕ ΜΠΕ/STR

Καθήκοντα υπεύθυνης γραφείου θεμάτων Ευρωπαϊκής Ένωσης της Γενικής Γραμματείας Πρωθυπουργού αναλαμβάνει η Διευθύντρια του Διπλωματικού Γραφείου του Πρωθυπουργού, Πρέσβης Ελένη Σουρανή.

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού αναφέρει ότι καθήκοντα υπεύθυνης γραφείου θεμάτων Ευρωπαϊκής Ένωσης της Γενικής Γραμματείας Πρωθυπουργού αναλαμβάνει η διευθύντρια του Διπλωματικού Γραφείου του Πρωθυπουργού, πρέσβης Ελένη Σουρανή.

Ο Δημήτρης Μητρόπουλος συνεχίζει ως Ειδικός Σύμβουλος του Πρωθυπουργού.

Η Ελένη Σουρανή έχει – μεταξύ άλλων – διατελέσει πρέσβης της Ελλάδας στα Τίρανα, καθώς και πρόξενος της Ελλάδας στα Ιεροσόλυμα.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version