Πολιτική

Ελένη Χρονοπούλου: Πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την καταγγελία σε βάρος του Αλέξη Γεωργούλη

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σε προεκλογική ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Νίκου Ανδρουλάκη στη Νέα Φιλαδέλφεια, έδωσε απόψε το παρών η Ελένη Χρονοπούλου, η νεαρή δικηγόρος που κατήγγειλε τον ευρωβουλευτή, Αλέξη Γεωργούλη.

Η Ελένη Χρονοπούλου που έχει κατονομάσει τον Αλέξη Γεωργούλη για βιασμό και ξυλοδαρμό της, παρακολούθησε μαζί με πλήθος κόσμου την ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη, σε ανοιχτή εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής στη Νέα Φιλαδέλφεια, το βράδυ της Παρασκευής, 21 Απριλίου.

Τουλάχιστον δυο φορές έχει καταθέσει η Ελένη Χρονοπούλου για την υπόθεση του καταγγελλόμενου βιασμού και του ξυλοδαρμού από τον πρώην ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, η πρώτη κατάθεση δόθηκε τον Ιανουάριο του 2020, όταν η κ. Χρονοπούλου καταγγέλλει τον βιασμό και τις σωματικές βλάβες και αναφέρει την ιδιότητα του Αλέξη Γεωργούλη, αλλά όχι το όνομά του.

Η Ελένη Χρονοπούλου είναι μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής.

Παρακολουθήστε το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του MEGA: 

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ευρωπαϊκό μοντέλο και στις διατακτικές σίτισης, ζητά το ΠΑΣΟΚ
Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ τονίζουν ότι η μηνιαία παροχή σίτισης στην Ευρώπη αντιστοιχεί μεσοσταθμικά στο 20% του κατώτατου μισθού, ενώ στην Ελλάδα περιορίζεται στο 12%-13%, κατατάσσοντας τη χώρα στην τελευταία θέση
ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ
Νέο επεισόδιο στην κόντρα Λατινοπούλου - Παϊτέρη: Η πρόεδρος της Φωνής Λογικής θυμήθηκε την ερώτηση του στον Τσακνή «αν είναι γύφτος»
Η κόντρα που ξεκίνησε από τηλεοπτικό πάνελ μεταφέρεται στα social media, με την πρόεδρο της Φωνής Λογικής να ανασύρει παλαιότερη συνέντευξη του τραγουδιστή
Παϊτέρης και Λατινοπούλου 5
Μητσοτάκης από Βρυξέλλες: «Οι τιμές της βενζίνης και του ντίζελ έχουν ήδη υποχωρήσει, παρακολουθούμε στενά την αγορά»
Ο πρωθυπουργός άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ελληνικής συμμετοχής σε διεθνή αποστολή για τα Στενά του Ορμούζ και αποκάλυψε προχωρημένες συζητήσεις με την Ουκρανία για drones
Κυριάκος Μητσοτάκης 85