Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Η εμμονή του Μακρόν με την Πνύκα

Η εμμονή του Μακρόν με την Πνύκα

Ο Εμανουέλ Μακρόν θέλει η επίσκεψή του στην Αθήνα να γραφτεί στην ιστορία. Και αυτό φαίνεται από την επιμονή του να μιλήσει στην Πνύκα.

Οι ελληνικές αρχές είπαν στις γαλλικές ότι κάτι τέτοιο δεν είναι ασφαλές και ούτε ο ίδιος ο Μπαράκ Ομπάμα – σε μια επίσκεψη που όντως έγραψε ιστορία – δεν μίλησε εκεί γιατί ήταν επικίνδυνο.

Όπως γράφει όμως ο ΒΗΜΑτοδότης, ο Εμανουέλ Μακρόν επιμένει και όσο και αν προσπάθησαν να τον πείσουν τόσο οι δικοί μας όσο και οι δικοί του άνθρωποι, θέλει η φωτογραφία αλλά και τα πλάνα του να κάνουν τον γύρο του κόσμου.

Ο Γάλλος πρόεδρος θέλει η επίσκεψή του στην Αθήνα να μην είναι μια απλή επίσκεψη αλλά να μιλήσει για την ολοκλήρωση της ευρωπαϊκής ιδέας (σ.σ. που ακόμα αγνοείται) εκεί όπου δίδαξε ο Απόστολος Παύλος.

Το θέμα δεν έχει κλείσει και αν επιμείνει, δεν αποκλείεται ο Εμανουέλ Μακρόν να μιλήσει και στην Πνύκα και  στο Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Ίσως οι δικοί του άνθρωποι να έπρεπε να του επισημάνουν ότι δεν έχει σημασία που θα πεις κάποια πράγματα, αλλά τι θα πεις…

πηγη: ΒΗΜΑτοδοτης

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις