Πολιτική

Ένα κρίσιμο ταξίδι κι ένας βιαστικός… Περίπατος

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το πρώτο ταξίδι του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Ισραήλ, το πρώτο μετά την πανδημία αλλά και τα όσα ζουν οι Αθηναίοι από χθες λόγω των έργων για τον «Μεγάλο Περίπατο» απασχόλησαν σήμερα (16.06.2020) τη σύσκεψη του newsit.gr.

Νίκος Ευαγγελάτος, Ελένη Καλογεροπούλου, Θανάσης Παπαδής και Αιμίλιος Περδικάρης συμφώνησαν ότι το ταξίδι Μητσοτάκη στο Ισραήλ θεωρείται μεγάλης σημασίας, αφού θα συζητηθεί το θέμα της ΑΟΖ. Αντίθετα, από το ταξίδι του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Δένδια στην Αίγυπτο δεν υπάρχουν μεγάλες ελπίδες.

Το ταξίδι έχει σημασία και για να σταλεί ακόμη ένα μήνυμα στην Τουρκία και όπως ειπώθηκε στη σύσκεψη του newsit.gr, η κινητοποίηση που υπάρχει γύρω από τα εθνικά θέματα δείχνει ότι πολλοί λένε στην Τουρκία «σταμάτα».

Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να μείνουν ασχολίαστες οι εικόνες από τη μποτιλιαρισμένη Πανεπιστημίου. Για τον Μεγάλο Περίπατο, άλλωστε, τα γεγονότα δείχνουν ότι όλα ξεκίνησαν βιαστικά χωρίς να έχει γίνει καμπάνια ενημέρωσης, με αποτέλεσμα η ταλαιπωρία των μόνιμων κατοίκων αλλά και των επαγγελματιών.

Δείτε τη συνέχεια εδώ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Παππάς για απουσία Πολάκη από τη ΔΕΘ: «Μην αναζητάτε φουρτούνες εκεί όπου υπάρχει μπουνάτσα» – «Το σκαρί του ΣΥΡΙΖΑ αποδείχθηκε πολύ γερό»
Ο γραμματέας της ΚΕ του κόμματος απαντά στα σενάρια για τον βουλευτή Χανίων - «Δεν χαμηλώνει ο πήχης των φιλοδοξιών» - Η Novartis και η πρόκληση προς την Ντόρα Μπακογιάννη
Πολάκης και Παππάς
Κυριάκος Μητσοτάκης: Η Ελλάδα δεν απειλεί κανέναν – Σταθερότητα δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση υποχωρητικότητα ούτε ανοχή σε τετελεσμένα
Το μήνυμα του πρωθυπουργού μετά την τριμερή Ελλάδας - Κύπρου - Αιγύπτου – «Η οριοθέτηση θαλασσίων ζωνών μπορεί να επιτυγχάνεται με διάλογο» – Γάζα, Κυπριακό, ναυσιπλοΐα και ενέργεια στην ατζέντα - Θερμή υποδοχή στο Ελ Αλαμέιν
Χριστοδουλίδης, Αλ Σίσι και Μητσοτάκης
26