Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Nikos' Blog

Ένα κρίσιμο ταξίδι κι ένας βιαστικός… Περίπατος

Ένα κρίσιμο ταξίδι κι ένας βιαστικός… Περίπατος

Το πρώτο ταξίδι του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Ισραήλ, το πρώτο μετά την πανδημία αλλά και τα όσα ζουν οι Αθηναίοι από χθες λόγω των έργων για τον «Μεγάλο Περίπατο» απασχόλησαν σήμερα (16.06.2020) τη σύσκεψη του newsit.gr.

Νίκος Ευαγγελάτος, Ελένη Καλογεροπούλου, Θανάσης Παπαδής και Αιμίλιος Περδικάρης συμφώνησαν ότι το ταξίδι Μητσοτάκη στο Ισραήλ θεωρείται μεγάλης σημασίας, αφού θα συζητηθεί το θέμα της ΑΟΖ. Αντίθετα, από το ταξίδι του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Δένδια στην Αίγυπτο δεν υπάρχουν μεγάλες ελπίδες.

Το ταξίδι έχει σημασία και για να σταλεί ακόμη ένα μήνυμα στην Τουρκία και όπως ειπώθηκε στη σύσκεψη του newsit.gr, η κινητοποίηση που υπάρχει γύρω από τα εθνικά θέματα δείχνει ότι πολλοί λένε στην Τουρκία «σταμάτα».

Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να μείνουν ασχολίαστες οι εικόνες από τη μποτιλιαρισμένη Πανεπιστημίου. Για τον Μεγάλο Περίπατο, άλλωστε, τα γεγονότα δείχνουν ότι όλα ξεκίνησαν βιαστικά χωρίς να έχει γίνει καμπάνια ενημέρωσης, με αποτέλεσμα η ταλαιπωρία των μόνιμων κατοίκων αλλά και των επαγγελματιών.

Δείτε τη συνέχεια εδώ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις