Πολιτική

Ένα πουκάμισο ανοιχτό, μια βερμούδα και ο… Μοσκοβισί – Η ατάκα Μεϊμαράκη που “έγραψε”

Τι σχέση μπορεί να έχουν ένα ανοιχτό πουκάμισο, μια βερμούδα, ο πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Βαγγέλης Μεϊμαράκης και ο Επίτροπος Οικονομικών Πιέρ Μοσκοβισί; Κι όμως, έχουν!

Όπως αποκαλύπτει ο ΒΗΜΑτοδότης, ο πρώην πρόεδρος της Βουλής και της ΝΔ κάνει διακοπές στην Πάρο. Στο νησί των Κυκλάδων βρέθηκαν συγχρόνως ο Δημήτρης Αβραμόπουλος και ο Πιέρ Μοσκοβισί.

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκη δειπνούσε σε εστιατόριο της Νάουσας μαζί με “γαλάζια” παρέα αποτελούμενη από τους κ.κ. Σταϊκούρα, Τσιάρα και Ρουσόπουλο όταν δέχτηκε τηλεφώνημα από τον Έλληνα Επίτροπο. Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος τον ενημέρωσε πως ήταν κι εκείνος στην Πάρο, μαζί με τον Πιέρ Μοσκοβισί και του πρότεινε αν ήθελε να περάσει να τον συναντήσει.

Αλλά ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης ήταν σε… mood διακοπών. «Δημήτρη, είμαι με καλή παρέα, άλλωστε φοράω βερμούδα, βρίσκομαι σε καλοκαιρινή διάθεση, έχω και το πουκάμισο έξω και δεν μπορώ να δω έτσι όπως είμαι τον Μοσκοβισί», του είπε. Και κάπως έτσι, δεν έγινε η συνάντηση.

Και αφού παρέμεινε στο εστιατόριο, ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ αποθεώθηκε από ηλικιωμένες γυναίκες που βρίσκονταν στο ίδιο μέρος και τον αναγνώρισαν. «Βαγγέλη είσαι δύναμη», « Μεϊμαράκη σώσε μας» και πολλά άλλα του είπαν, κάνοντας τόσο τον ίδιο όσο και τους Σταϊκούρα, Τσιάρα να γελούν και να… πανηγυρίζουν.

Πηγή: ΒΗΜΑτοδότης

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης για αναβάθμιση από Fitch: Στόχος μας είναι να γίνουμε μια οικονομία κατηγορίας Α
«Η εμπιστοσύνη των ξένων αγορών και επενδυτών προς το αξιόχρεο της ελληνικής οικονομίας είναι αυτή που δίνει το σήμα ότι διαθέτουμε ένα όλο και πιο ελκυστικό επενδυτικό περιβάλλον»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης 16
Στην Αθήνα σήμερα ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι: Συναντήσεις με Μητσοτάκη και Τασούλα, στο επίκεντρο η ενέργεια
Στις 13:45 ο Ουκρανός πρόεδρος θα φτάσει στο Μέγαρο Μαξίμου όπου θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό, μετά τη συνάντηση που θα έχει στις 13:00 με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας
Συνάντηση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι.
37
Ζελένσκι: «Η Ελλάδα μεγιστοποιεί τις επιλογές μας για την προμήθεια φυσικού αερίου» – Η επίσκεψή του την Κυριακή στην Αθήνα επισφραγίζει τη συμφωνία
Το LNG που εισάγεται στην Ελλάδα θα διανέμεται μέσω του Κάθετου Διαδρόμου, αγωγού που συνδέει την Ελλάδα με Βουλγαρία, Ρουμανία, Μολδαβία, αλλά και την Ουκρανία
Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι
123