Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Ένα πουκάμισο ανοιχτό, μια βερμούδα και ο… Μοσκοβισί – Η ατάκα Μεϊμαράκη που “έγραψε”

Ένα πουκάμισο ανοιχτό, μια βερμούδα και ο… Μοσκοβισί – Η ατάκα Μεϊμαράκη που “έγραψε”

Τι σχέση μπορεί να έχουν ένα ανοιχτό πουκάμισο, μια βερμούδα, ο πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Βαγγέλης Μεϊμαράκης και ο Επίτροπος Οικονομικών Πιέρ Μοσκοβισί; Κι όμως, έχουν!

Όπως αποκαλύπτει ο ΒΗΜΑτοδότης, ο πρώην πρόεδρος της Βουλής και της ΝΔ κάνει διακοπές στην Πάρο. Στο νησί των Κυκλάδων βρέθηκαν συγχρόνως ο Δημήτρης Αβραμόπουλος και ο Πιέρ Μοσκοβισί.

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκη δειπνούσε σε εστιατόριο της Νάουσας μαζί με “γαλάζια” παρέα αποτελούμενη από τους κ.κ. Σταϊκούρα, Τσιάρα και Ρουσόπουλο όταν δέχτηκε τηλεφώνημα από τον Έλληνα Επίτροπο. Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος τον ενημέρωσε πως ήταν κι εκείνος στην Πάρο, μαζί με τον Πιέρ Μοσκοβισί και του πρότεινε αν ήθελε να περάσει να τον συναντήσει.

Αλλά ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης ήταν σε… mood διακοπών. «Δημήτρη, είμαι με καλή παρέα, άλλωστε φοράω βερμούδα, βρίσκομαι σε καλοκαιρινή διάθεση, έχω και το πουκάμισο έξω και δεν μπορώ να δω έτσι όπως είμαι τον Μοσκοβισί», του είπε. Και κάπως έτσι, δεν έγινε η συνάντηση.

Και αφού παρέμεινε στο εστιατόριο, ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ αποθεώθηκε από ηλικιωμένες γυναίκες που βρίσκονταν στο ίδιο μέρος και τον αναγνώρισαν. «Βαγγέλη είσαι δύναμη», « Μεϊμαράκη σώσε μας» και πολλά άλλα του είπαν, κάνοντας τόσο τον ίδιο όσο και τους Σταϊκούρα, Τσιάρα να γελούν και να… πανηγυρίζουν.

Πηγή: ΒΗΜΑτοδότης

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε