Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Ένωση Κεντρώων: Η ΕΛΑΣ παρουσίασε επιτυχίες αλλά η ανομία έχει αρχίσει να βασιλεύει!

Ένωση Κεντρώων

Τις επιτυχίες της αστυνομίας εκθειάζει σε ανακοίνωσή της η Ένωση Κεντρώων, λέγοντας ότι «παρουσίασε πράγματι τον τελευταίο καιρό επιτυχίες, στην υπόθεση Λεμπιδάκη και στην υπόθεση εξάρθρωσης τρομοκρατών που απέστελναν δέματα-βόμβες σε πολιτικά πρόσωπα».

«Όμως, το κλίμα ασφάλειας στην καθημερινότητα των πολιτών είναι ιδιαίτερα χαμηλό και η ανομία έχει αρχίσει να βασιλεύει με δράση μαφιόζικων ομάδων σε όλη τη χώρα», όπως σημειώνει η Ένωση Κεντρώων.

Σύμφωνα με την ΕΚ, «ένας υπουργός δεν δικαιούται να βλέπει μόνο τις επιτυχίες, πρέπει να βλέπει και τα κενά ασφαλείας και να αφουγκράζεται το γενικότερο αίσθημα ανασφάλειας που διαμορφώνεται σε ολόκληρη τη χώρα». Γι’ αυτό η Ένωση Κεντρώων προτείνει «συνολική αναχάραξη της διοίκησης όλης της αστυνομίας, ώστε να αποφεύγεται η κομματοκρατία και να επιδιώκεται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Ένωση Κεντρώων για το Κοινωνικό Μέρισμα

Την προτροπή προς την κυβέρνηση «να μην επαναληφθούν τα περσινά λάθη» εκφράζει σε άλλη ανακοίνωσή της η ΕΚ, αναφερόμενη στο Κοινωνικό Μέρισμα.

Η ΕΚ προτείνει, «αν υπάρξει τελικά μποναμάς τα Χριστούγεννα πρέπει να κατευθυνθεί σε μακροχρόνια άνεργους και σε συνταξιούχους κάτω των χιλίων ευρώ».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις