Πολιτική

Ένταση έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ – Φραστική επίθεση σε Γεροβασίλη και Θεοχαρόπουλο

Σε τεταμένο κλίμα διεξήχθη η έκτακτη συνεδρίαση η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, με παρευρισκόμενους, εκτός του κτιρίου, να προπηλακίζουν την Όλγα Γεροβασίλη και τον Θανάση Θεοχαρόπουλο.

Ομάδα ανθρώπων είχε συγκεντρωθεί έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου, και αποδοκίμασε στελέχη του κόμματος όπως την Όλγα Γεροβασίλη και τον Θανάση Θεοχαρόπουλο. 

Η έκτακτη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, πραγματοποιήθηκε λίγο μετά τις 20:00 το βράδυ της Πέμπτης (12.09.2024), ελάχιστα 24ωρα μετά την πρόταση μομφής στον Στέφανο Κασσελάκη.

Η ένταση, επικράτησε κατά την προσέλευση των στελεχών του κόμματος στα γραφεία.
 
Η

«Μάθατε τις καρεκλίτσες, συγχαρητήρια, ντροπή σας, νούμερα» φώναζε μια ομάδα ανθρώπων έξω από τα κεντρικά του ΣΥΡΙΖΑ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Δένδιας: Η προστασία των θαλάσσιων διαδρομών δεν αφορά μόνο την Ελλάδα – «Δεν μπορεί ο οποιοσδήποτε να κλείνει τα Στενά του Ορμούζ»
«Εάν κάθε χώρα, η οποία συνορεύει με μια θαλάσσια έκταση, μπορεί να απαγορεύει τη χρήση της, πού θα πάει αυτός ο πλανήτης», είπε μεταξύ άλλων
Νίκος Δένδιας
Σφοδρή επίθεση Ανδρουλάκη σε Μητσοτάκη και Τσίπρα: «Θα είμαι ο νικητής των εκλογών, το kinder έκπληξη θα το βγάλει ο λαός»
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μίλησε για «διαφθορά που εδρεύει στο Μαξίμου», κατηγόρησε τον πρώην πρωθυπουργό ότι «επανέρχεται με μεσσιανικό τρόπο» και έθεσε ως στόχο την πρωτιά «έστω και με μία ψήφο»
Νίκος Ανδρουλάκης, ΠΑΣΟΚ
7