Πολιτική

Εντολή Κικίλια για αυξημένη ετοιμότητα στα νοσοκομεία των νομών Πέλλας, Πιερίας, Ημαθίας και Κιλκίς

Η βόρεια Ελλάδα είναι φορτωμένη από κρούσματα κορονοϊού και μάλιστα σε Πιερία, Πέλλα, Ημαθία και Κιλκίς ελήφθησαν έκτακτα μέτρα.

Εντολή στους διοικητές της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας Παναγιώτη Μπογιατζίδη και της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Δημήτρη Τσαλικάκη, να θέσουν τα νοσοκομεία των νομών Πέλλας, Πιερίας, Ημαθίας και Κιλκίς σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας, έδωσε σήμερα ο υπουργός Υγειάς Βασίλης Κικίλιας και ζήτησε από τον πρόεδρο του ΕΟΔΥ, Παναγιώτη Αρκουμανέα, να ενταθούν οι έλεγχοι που πραγματοποιούνται από τα κλιμάκια και τις ΚΟΜΥ του Οργανισμού στην περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας.

Νωρίτερα το μεσημέρι, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο υπουργείο Υγείας, με τη συμμετοχή του γ.γ. Δημόσιας Υγείας Παναγιώτη Πρεζεράκου, του γ.γ. Υπηρεσιών Υγείας Γιάννη Κωτσιόπουλου και του καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα, όπου και αναλύθηκαν τα επιδημιολογικά δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί στην περιοχή, έπειτα από τη γνωστή συρροή κρουσμάτων.

Πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Σήκωσε το γάντι ο Σαμαράς και χαρακτήρισε το Μητσοτάκη «ερασιτέχνη εφησυχασμένο» – «Αδικείτε τον εαυτό σας» η απάντηση Παπασταύρου
«Θα μου κάνει εμένα μαθήματα η μεταλλαγμένη Νέα Δημοκρατία» διερωτήθηκε, μεταξύ άλλων, ο πρώην πρωθυπουργός - Αντιπαράθεση με τον υπουργό Ενέργειας και Περιβάλλοντος
Αντώνης Σαμαράς
67
Σκανδαλίδης για διεύρυνση ΠΑΣΟΚ: «Η ΝΔ με τα παπαγαλάκια της προσπάθησε να τινάξει στον αέρα την προσπάθεια για δύο αστοχίες»
Ο επικεφαλής της Επιτροπής επιχείρησε να κλείσει τα εσωτερικά μέτωπα και επανέλαβε ότι το πολιτικό διακύβευμα για τη Χαριλάου Τρικούπη είναι η συγκρότηση προοδευτικής εναλλακτικής απέναντι στη ΝΔ
Κώστας Σκανδαλίδης, ΠΑΣΟΚ