Πολιτική

Επίδομα… διακοπών για την Ελλάδα ζητούν Γερμανοί βουλευτές!

Δύο Γερμανοί βουλευτές προτείνουν από το γερμανικό κράτος να μην προχωρήσει σε νέα βοήθεια προς την Ελλάδα, αλλά να... επιδοτεί Γερμανούς πολίτες που κάνουν τις διακοπές τους στη χώρα μας!

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Οι προτάσεις γερμανικών Μέσων Ενημέρωσης τα τελευταία 24ωρα σχετικά με τον τρόπο που θα οδηγήσει την Ελλάδα μακριά από την ύφεση και την οικονομική κρίση ξεπερνούν μερικές φορές… κάθε φαντασία.
Αυτή τη φορά, δύο Γερμανοί βουλευτές προτείνουν για την περίπτωση της Ελλάδα κάτι διαφορετικό: Ένα επίδομα… διακοπών για όσους Γερμανούς έρχονται στην Ελλάδα.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Bild, οι βουλευτές του CDU Rüdiger Kruse και Axel Fischer προτείνουν τη θέσπιση ενός επιδόματος διακοπών στην Ελλάδα, που θα αγγίζει τα 500 ευρώ ανά άτομο για όσους από τους Γερμανούς πολίτες επισκέπτονται τη χώρα μας για διακοπές τα επόμενα δύο χρόνια!
Προτείνουν μάλιστα αυτό το επίδομα να δικαιούνται όσοι μπορούν να αποδεικνύουν με… αποδείξεις από ξενοδοχεία και ταβέρνες ότι έκαναν διακοπές στην Ελλάδα.
Αυτό, σύμφωνα με τους Γερμανούς βουλευτές, θα ήταν πραγματικά μία βοήθεια για την ελληνική οικονομία.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης από Βρυξέλλες: «Οι τιμές της βενζίνης και του ντίζελ έχουν ήδη υποχωρήσει, παρακολουθούμε στενά την αγορά»
Ο πρωθυπουργός άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ελληνικής συμμετοχής σε διεθνή αποστολή για τα Στενά του Ορμούζ και αποκάλυψε προχωρημένες συζητήσεις με την Ουκρανία για drones
Κυριάκος Μητσοτάκης 31
Τσουκαλάς για funds: Την κερκόπορτα την άνοιξε ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ την έκανε λεωφόρο – Η πρόταση του ΠΑΣΟΚ
Ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης παρουσίασε τις θέσεις της Χαριλάου Τρικούπη για τα κόκκινα δάνεια και κάλεσε την κυβέρνηση να εφαρμόσει την απόφαση του Αρείου Πάγου
Πλειστηριασμοί