Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Επίσκεψη Μητσοτάκη στις Βρυξέλλες – Συνάντηση με Γιούνκερ και Ευρωπαίους αξιωματούχους

Επίσκεψη Μητσοτάκη στις Βρυξέλλες – Συνάντηση με Γιούνκερ και Ευρωπαίους αξιωματούχους

Mε γεύμα εργασίας ξεκίνησε η διήμερη επίσκεψη στις Βρυξέλλες του προέδρου της Κυριάκου Μητσοτάκη. Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα συναντηθεί την Πέμπτη (19.10.2017) με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ και και θα συμμετέχει στην σύνοδο κορυφής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ).

Ο κ. Μητσοτάκης γευμάτισε με τον αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Κατάινεν και οι επίτροποι Δημήτρης Αβραμόπουλος Έτιγκερ, Στυλιανίδης, Χούγκαν, Μοέντας και Μαρίγια.

Ο πρόεδρος της ΝΔ θα συναντηθεί διαδοχικά με τον Βάλντις Ντομπρόβσκις,τον Πιερ Μοσκοβισί, τον Καρμένου Βέλα, ενώ το βράδυ θα λάβει μέρος σε συνάντηση με τα μέλη της ΝΔ στις Βρυξέλλες.

Το πρόγραμμα της Πέμπτης

Η Πέμπτη θα ξεκινήσει με συνάντηση με τον πρόεδρο του ΕΛΚ, Ζοζέφ Ντολ, ενώ στη συνέχεια ο πρόεδρος της ΝΔ θα συναντηθεί, για περίπου μισή ώρα, με τον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ στην έδρα της Επιτροπής στις Βρυξέλλες. Το προγράμματος της επίσκεψης θα κλείσει με τη συμμετοχή του προέδρου της ΝΔ στη σύνοδο κορυφής του ΕΛΚ, στο περιθώριο του οποίου αναμένεται να συναντηθεί με τους ομολόγους του από την Ιρλανδία και τη Μάλτα.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις