Κυριακή, 28 Απρ.
16oC Αθήνα

Επιστρατεύτηκε η Αλέκα Παπαρήγα μετά τους «sugar daddies» του Κουτσούμπα: Είναι η πραγματικότητα, είστε υποκριτές

Επιστρατεύτηκε η Αλέκα Παπαρήγα μετά τους «sugar daddies» του Κουτσούμπα: Είναι η πραγματικότητα, είστε υποκριτές

Η Αλέκα Παπαρήγα με δήλωσή της υπερασπίζεται τη δήλωση που έκανε ο Δημήτρης Κουτσούμπας από το βήμα της Βουλής, πως με την ίδρυση μη κρατικών πανεπιστημίων θα οδηγήσει πολλές φοιητήτριες να αναζητήσουν «sugar daddies». Μια δήλωση που προκάλεσε κατακραυγή και πολλοί κάλεσαν τον γγ της ΚΕ του ΚΚΕ να ζητήσει συγγνώμη.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας, όμως, εμφανίστηκε αμετανόητος στη Βουλή νωρίτερα σήμερα (08.03.2024) και κατέθεσε στα πρακτικά φωτογραφίες από sites για… «sugar daddies» από τη Σουηδία και τη Δανία. Η θέση του ΚΚΕ είναι πως ο γενικός γραμματέας ήθελε να καταδείξει την εκμετάλλευση φοιτητών και φοιτητριών. Αυτό ανέφερε στη δήλωσή της και η πρόκάτοχός του, Αλέκα Παπαρήγα.

«Το ΚΚΕ, ανεξάρτητα ποιος είναι Γενικός Γραμματέας, έχει διαχρονικά καταγγείλει τα δίκτυα τα οποία είτε παράνομα είτε “νόμιμα” με επωνυμία και ΑΦΜ, επιδιώκουν να εκμεταλλευτούν και να εκπορνεύσουν νέες γυναίκες και άνδρες», αναφέρει αρχικά η Αλέκα Παπαρήγα.

Και προσθέτει ότι η σύνδεση με την ίδρυση μη κρατικών ΑΕΙ, δεν είναι τυχαία. Και κατηγόρησαν όσους αντέδρασαν στη σεξιστική αναφορά του Δημήτρη Κουτσούμπα ως υποκριτές που προσπαθούν να κρύψουν την αλήθεια, κάτω από το χαλί.

«Το ότι η συζήτηση για το νομοσχέδιο για τα ιδιωτικά ΑΕΙ συνδέθηκε με το γεγονός αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο, καθώς εδώ και χρόνια σε διάφορες χώρες του κόσμου ολόκληρες εταιρείες με αντίστοιχες πλατφόρμες προσπαθούν να εκμεταλλευτούν φοιτήτριες και φοιτητές που προσπαθούν να αποπληρώσουν τα δάνεια για τις σπουδές τους.

Αυτή είναι η πραγματικότητα κι όσοι προσπαθούν να την κρύψουν κάτω από το χαλί, είναι το λιγότερο υποκριτές!»

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις