Δευτέρα, 3 Ιουν.
31oC Αθήνα

Επιστρέφει εσπευσμένα στην Αθήνα ο Σαμαράς – Σύγκληση συμβουλίου πολιτικών αρχηγών ζητά το Ποτάμι

Επιστρέφει εσπευσμένα στην Αθήνα ο Σαμαράς – Σύγκληση συμβουλίου πολιτικών αρχηγών ζητά το Ποτάμι

Εσπευσμένα στην Αθήνα επιστρέφει αυτή την ώρα ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος βρισκόταν στην Καστοριά, όπου και μίλησε στην προσυνδιάσκεψη της ΝΔ

Ο πρόεδρος της ΝΔ ενημερώθηκε μετά το τέλος της ομιλίας του για τις δραματικές εξελίξεις όσον αφορά στις διαπραγματεύσεις μεταξύ κυβέρνησης και δανειστών και την αποχώρηση της ελληνικής πλευράς. Ο κ. Σαμαράς αναχώρησε εκτάκτως για την Αθήνα, ενώ ήταν προγραμματισμένο να διανυκτερεύσει στην πόλη της Δυτικής Μακεδονίας.

“Ελπίζω να υπάρχουν θετικά νέα και τα πράγματα να πάνε καλά” τόνισε ο κ. Σαμαράς, απευθυνόμενος στους συμμετέχοντες στην προσυνεδριακή συνδιάσκεψη της Ν.Δ. στην Καστοριά και συνέχισε: “Πιστεύω ότι και την τελευταία στιγμή λύση μπορεί και πρέπει να υπάρξει. Από την άλλη πλευρά, για λόγους καθήκοντος, που ο καθένας από εσάς αντιλαμβάνεται, θεωρώ ότι είναι χρήσιμο αυτές τις στιγμές να βρίσκομαι στην Αθήνα. Γι αυτό τον λόγο θα μου επιτρέψετε-πιστεύω ότι είναι σωστό αυτό που κάνω-χωρίς να θέλω να δημιουργήσω κάποιο πρόβλημα, θα πρέπει να πάω”. 

Σύγκληση συμβουλίου πολιτικών αρχηγών ζητά το Ποτάμι

Το Ποτάμι καλεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο σε συνεννόηση με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να καλέσει το πρωί της Δευτέρας τους πολιτικούς αρχηγούς και να συζητήσουν τις τελευταίες εξελίξεις” αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Ποτάμι, μετά τις τελευταίες δραματικές εξελίξεις στις Βρυξέλλες.

“Η χώρα πρέπει να μείνει όρθια μέσα στην Ευρώπη και αυτό πρέπει να γίνει αντιληπτό από όλους. Περιμένουμε την υπεύθυνη αντίδραση της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας της χώρας”, καταλήγει η ανακοίνωση.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε