Πολιτική

Επίθεση με πέτρες και μολότοφ στο σπίτι του Φλαμπουράρη

Επίθεση κατά των φρουρών έξω από το σπίτι του Αλέκου Φλαμπουράρη, στα Εξάρχεια, σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης (04.12.2018).
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σύμφωνα με πληροφορίες, ομάδα 20 κουκουλοφόρων πέταξε πέτρες, αντικείμενα και βόμβες μολότοφ.

Καταδικάζουν την επίθεση με… αιχμές

Για άθλια στοχοποίηση του Αλέκου Φλαμπουράρη κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του. Αναλυτικά αναφέρει: “Η νέα επίθεση στο σπίτι του Υπουργού Επικρατείας, Αλέκου Φλαμπουράρη, καταδεικνύει την άθλια στοχοποίησή του, με ενέργειες που προσιδιάζουν στον υπόκοσμο, και καμία σχέση δεν έχουν με την οποιαδήποτε πολιτική δράση. Όσοι επιδίδονται σε αυτές τις ενέργειες, να ξέρουν ότι δεν μπορούν να τρομοκρατήσουν κανένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και της κυβέρνησης”.

Ανακοίνωση εξέδωσε και η Νέα Δημοκρατία, καταδικάζοντας το περιστατικό και αφήνοντας παράλληλα αιχμές κατά της κυβέρνησης: “Η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει απερίφραστα την επίθεση κουκουλοφόρων κατά της οικίας του κ. Φλαμπουράρη. Η κυβέρνηση, ωστόσο, θα πρέπει επιτέλους να συνειδητοποιήσει ότι φέρει ακέραιη την ευθύνη για την γενικευμένη ανομία, η οποία αντιμετωπίζεται μόνον με μηδενική ανοχή”.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης στον ΟΗΕ με μήνυμα προς την Τουρκία: Η Ελλάδα δεν είναι κράτος ταραξίας αλλά παράγοντας ασφάλειας σε Ανατολική Μεσόγειο και Μέση Ανατολή
«Η Ελλάδα είναι γεφυροποιός χώρα, όχι κράτος - ταραξίας», ανέφερε χαρακτηριστικά και τόνισε ότι το casus belli που έχει διακηρύξει η Τουρκία αποτελεί «εστία έντασης»
Ο Έλληνας πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στο βήμα της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ
14
Χρυσοχοΐδης για την υπόθεση Μαζωνάκη: Η Αστυνομία κινήθηκε πολύ γρήγορα – Ανακτήθηκαν σβησμένα μηνύματα και φωτογραφίες
Ξεκαθάρισε ακόμη ότι μέχρι στιγμής δεν έχουν φτάσει στην ΕΛ.ΑΣ. καταγγελίες για άλλα ιατρεία που να παρουσιάζουν αντίστοιχη παράνομη δραστηριότητα
Μιχάλης Χρυσοχοΐδης