Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Επίθεση Παππά σε ΝΔ: Κατάπιε τη γλώσσα της για τις άδειες και τώρα μιλά για την ΕΡΤ

Επίθεση Παππά σε ΝΔ: Κατάπιε τη γλώσσα της για τις άδειες και τώρα μιλά για την ΕΡΤ
photo eurokinissi

Για την κριτική που δέχεται η ΕΡΤ μίλησε στο κυριακάτικο Documento ο Νίκος Παππάς και επιτέθηκε στη Νέα Δημοκρατία, λέγοντας πως κατάπιε τη γλώσσα της για τις άδειες και τώρα έχει βάλει στο στόχαστρο την ΕΡΤ.

Ο κ. Παππάς τόνισε μεταξύ άλλων πως «οι κατηγορίες για την ΕΡΤ μας γυρίζουν στο πρόσφατο παρελθόν και στη λάσπη που δεχθήκαμε για το μεγάλο και κερδισμένο πλέον στοίχημα των τηλεοπτικών αδειών. Τότε ακούγαμε το “υπουργός καναλάρχης”, γιατί τολμήσαμε να αγγίξουμε μία από τις βασικές πλευρές του τριγώνου της διαπλοκής, τα κανάλια».

Μάλιστα ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης δήλωσε με έμφαση: «Τώρα που η Νέα Δημοκρατία έχει καταπιεί τη γλώσσα της για τις άδειες, ξεκίνησε να μιλά για την ΕΡΤ. Ίσως, βέβαια, ανησυχούν επειδή συγκροτείται η επιτροπή διερεύνησης του κόστους του “μαύρου”», .

Αναφορικά με το Σκοπιανό ο κ.Παπάς δήλωσε ότι “και οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν με τη λήξη της κοινοβουλευτικής θητείας και η συμφωνία των Πρεσπών θα περάσει από τη Βουλή, γιατί η υλοποίησή της είναι προς το συμφέρον της χώρας».

Μάλιστα εξέφρασε την βεβαιότητά του πως «καμία πρόταση μομφής με βάση το Μακεδονικό δεν πρόκειται να τελεσφορήσει».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις