Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

“Επίθεση” Πολάκη σε Μητσοτάκη για τα φάρμακα των καρκινοπαθών: Αυτά που εξαγγέλεις, τα εφαρμόζουμε ήδη

“Επίθεση” Πολάκη σε Μητσοτάκη για τα φάρμακα των καρκινοπαθών: Αυτά που εξαγγέλεις, τα εφαρμόζουμε ήδη

“Επίθεση” κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο Παύλος Πολάκης, με αφορμή τις εξαγγελίες του προέδρου της ΝΔ για κατ’ οίκον διανομή φαρμάκων σε καρκινοπαθείς. Ο αναπληρωτής υπουργός υγείας με ανάρτησή του στοπ facebook υποστήριξε πως αυτό είναι κάτι που ήδη εφαρμόζει η τωρινή κυβέρνηση.

Ο Παύλος Πολάκης μάλιστα, στην ανάρτηση που ξεκίναγε με την λέξη “έλεος” καλεί την ΝΔ να… μην αγχώνεται για τους καρκινοπαθείς, και σημειώνει ότι έτσι κι αλλιώς δεν πρόκειται να γίνει κυβέρνηση.

Μάλιστα στο τέλος της ανάρτησής του αφήνει και αιχμές για την μέτρηση του ΠΑΜΑΚ, που δείχνει την ΝΔ 13 μονάδες μπροστά από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται από το προσυνέδριο στα Ιωάννινα να δεσμευτεί για διανομή φαρμάκων κατ’ οίκον σε καρκινοπαθείς και ΑΜΕΑ.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στην ανάρτησή του ο Παύλος Πολάκης:

ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!

ΤΙ θα εξαγγείλετε κύριε Μητσοτάκη;;; Αυτό που εφαρμόζουμε από το Μάρτη στο φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ στου Ρέντη μέσα από συμφωνία με τα ΕΛΤΑ για όσους ασθενείς το επιθυμούν;;;

Αυτό που ετοιμάζουμε την επέκταση του σε όλα τα φαρμακεία του ΕΟΠΥΥ στην χώρα;; ( και μάλιστα με δωρεάν αποστολή στους ασθενείς κατά την πλήρη εφαρμογή, καθώς με την κεντρική προμήθεια των φαρμάκων από μια αποθήκη του ΕΟΠΥΥ και την ταχυδρομική αποστολή θα υπάρξει οικονομία κλίμακος που θα επιτρέψει αυτή την παροχή)

Δεν είστε μόνο απελπισμένοι , είστε και αντιγραφέας !!!!!

ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΤΕ…δε θα χρειαστεί να κουραστείτε ,ΘΑ ΤΟΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΑΦΕΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΤΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΦΕΤΕΡΟΥ…..(ότι κι αν “μετράει” το ΠΑΜΑΚ)”

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις