Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

“Επίθεση” του Υπ. Εργασίας στον ΣΚΑΪ – “Η κ. Αχτσιόγλου δεν είπε ποτέ ότι δε θα δοθούν αναδρομικά”

“Επίθεση” του Υπ. Εργασίας στον ΣΚΑΪ – “Η κ. Αχτσιόγλου δεν είπε ποτέ ότι δε θα δοθούν αναδρομικά”

Απάντηση στον ΣΚΑΪ έδωσε με ανακοίνωσή του το υπουργείο Εργασίας, σχετικά με είδηση που μετέδωσε και η οποία ανέφερε πως η Έφη Αχτσιόγλου διεμήνυσε ότι δε θα δοθούν αναδρομικά στους συνταξιούχους.

Όπως τονίζει το υπουργείο Εργασίας, η κ. Αχτσιόγλου ποτέ δεν είπε τη συγκεκριμένη φράση, και χρησιμοποιήθηκε από τον ΣΚΆΪ προκειμένου να εξυπηρετήσει πολιτικές σκοπιμότητες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει πως “διαστρεβλώνοντας, για μία ακόμη φορά, πλήρως την πραγματικότητα, απέδωσε, με τίτλο στο δελτίο ειδήσεών του, φράση την οποία ουδέποτε είπε η υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Έφη Αχτσιόγλου, σε σημερινή συνέντευξή της. Συγκεκριμένα, ο τίτλος του σταθμού ανέφερε “ΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ: ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ”. Η συγκεκριμένη φράση ποτέ δεν ειπώθηκε από την υπουργό Εργασίας στη συνέντευξή της στο ραδιόφωνο “News 24/7”, την οποία χρησιμοποίησε ο ΣΚΑΪ.

Είναι προφανές ότι ο συγκεκριμένος τηλεοπτικός σταθμός, για να εξυπηρετήσει αντιπολιτευτικές σκοπιμότητες, δεν διστάζει να διαστρεβλώσει πλήρως την αλήθεια, ακόμα και να επινοήσει δηλώσεις που ποτέ δεν έγιναν. Ο σταθμός φερέφωνο της ΝΔ οφείλει τουλάχιστον να είναι συνεπής στην πιστή απόδοση των δηλώσεων και των πραγματικών γεγονότων”.

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις