Σάββατο, 20 Απρ.
17oC Αθήνα

Επίθεση Μακάριου Λαζαρίδη στην “ΕΡΤ των Ταγματάρχη – Τσακνή”

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Σκληρή επίθεση στην “ΕΡΤ των Ταγματάρχη – Τσακνή” εξαπολύει ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, για την πρόσφατη κάλυψη δραστηριοτήτων του προέδρου του κόμματος, αλλά και για συγκεκριμένους δημοσιογράφους.

Στην ανάρτησή του στο Facebook, ο Μακάριος Λαζαρίδης αναφέρει χαρακτηριστικά:

“Η Ε.Ρ.Τ. των κ. Ταγματάρχη – Τσακνή βρίσκει το χρόνο να μεταδίδει τις αθλιότητες των πληρωμένων πιστολιών του Μαξίμου εναντίον του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, αλλά δεν βρίσκει για το ταξιδάκι του κ. Τσίπρα στο Παρίσι με το κυβερνητικό αεροσκάφος.

Η Ε.Ρ.Τ. των κ. Ταγματάρχη – Τσακνή δεν παίζει τις δημοσκοπήσεις που προηγείται η Νέας Δημοκρατία και δείχνει μόνο αυτές που βολεύουν τον ΣΥΡΙΖΑ.

Η Ε.Ρ.Τ. των κ. Ταγματάρχη – Τσακνή δίνει εκπομπή στην κυρία Ακριβοπούλου, η οποία υβρίζει τη Νέα Δημοκρατία και τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Η Ε.Ρ.Τ. των κ. Ταγματάρχη – Τσακνή αφήνει την κυρία Γιάμαλη να χρησιμοποιεί απρεπείς χαρακτηρισμούς για τον κ. Μητσοτάκη.

Η Ε.Ρ.Τ. των κ. Ταγματάρχη – Τσακνή δεν σέβεται – όπως η Νέα Δημοκρατία και τα στελέχη της – τους δημοσιογράφους και τους τεχνικούς της Ε.Ρ.Τ.

Η Ε.Ρ.Τ. των κ. Ταγματάρχη – Τσακνή, αντίθετα, ενώ η Ε.Ρ.Τ. διαθέτει ικανούς δημοσιογράφους, επιλέγει για τις εκπομπές της εξωτερικούς συνεργάτες.

Με τις πράξεις αυτές η διοίκηση της Ε.Ρ.Τ. στρέφεται απέναντι στον πλουραλισμό και την πολυφωνία. Ακολουθεί τα βήματα του αποτυχημένου υπουργού – καναλάρχη των βοσκοτοπίων κ. Παππά.”

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε