Πολιτική

“Επίθεση” Τσοχατζόπουλου κατά Παπανδρέου – “Πράκτορες και παρανοϊκοί στοχεύουν την οικογένειά μου”

Κατά πάντων στρέφεται με δήλωση του ο Άκης Τσοχατζόπουλος μέσα από την φυλακή. Το άλλοτε εμβληματικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, κάνει λόγο για "παρανοϊκούς" που στοχεύουν την οικογένειά του ενώ στρέφεται και κατά του Γιώργου Παπανδρέου.

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος στην δήλωσή του αναφέρει για μια ακόμα φορά πως η Βίκυ Σταμάτη είναι αθώα, και πως στήνεται μια νέα επικοινωνιακή “καταιγίδα” για να πλήξει την οικογένειά του.

Από τα πυρά του δεν ξεφεύγει ούτε ο Γιώργος Παπανδρέου, τον οποίο κατηγορεί για μεθόδευση “πολιτικών διώξεων” μέσα στο ΠΑΣΟΚ.

Αναλυτικά η δήλωση

«Καταγγέλλω και προειδοποιώ ότι τις τελευταίες εβδομάδες εμφανίστηκαν στη δημοσιότητα πράκτορες-ψευδομάρτυρες,-παρανοϊκοί, να πρωτοστατούν, να συνωμοτούν, να σκευωρούν.

Επιχειρούν να στήσουν ξανά νέες πολιτικές διώξεις, όπως έγινε την άνοιξη του 2010, τότε που η κυβέρνηση του Γ. Παπανδρέου προωθούσε σταθερά στο ΠΑΣΟΚ πολιτικές διώξεις εις βάρος της παντελώς αθώας γυναίκας μου, της Βασιλικής Τσοχατζοπούλου, μάνας του ανήλικου, δεκάχρονου γιού μας και εμένα, πρώην Υπουργό Εθνικής Άμυνας (1996-2001) και πρώην Υπουργό Ανάπτυξης (2001-2004).

Στοχεύουν εναντίον και εις βάρος της οικογένειας μας, της γυναίκας μου και του ανήλικου παιδιού μας, μέσα από μια νέα επικοινωνιακή «καταιγίδα» με υβριστές, συκοφάντες και λασπολόγους, και, μέσα από τα media, να «κατασκευάσουν» εκ νέου τη διαπόμπευση και τον διασυρμό, για την εξόντωση μας, στην κοινωνία μας, στην Ελλάδα, στους πολίτες, στο λαό μας!

Ζητώ η Πολιτεία μας σήμερα, το 2018, που από το Σύνταγμα, την Ευρωπαϊκή και την Ελληνική νομοθεσία, προσφέρει εγγυημένο δικαίωμα προστασίας στους πολίτες της και σε κάθε μάνα ανήλικου παιδιού να προσφέρει ασφάλεια και προστασία στη γυναίκα μου, στον ανήλικο γιό μου, στην οικογένεια μας.»

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Βόμβα» από Φάμελλο και κόντρα με Παππά: «Ο Κασσελάκης με καθαίρεσε από την προεδρία της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ με πραξικόπημα»
Η κόντρα Φάμελλου - Παππά, σύμφωνα με πληροφορίες, ξεκίνησε από τη συζήτηση στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ για την κατάργηση των τάσεων
Σωκράτης Φάμελλος και Νίκος Παππάς
Σωκράτης Φάμελλος: «Δεν υπάρχει περιθώριο για καμία αναβολή του Συνεδρίου της αναγέννησης και επανεκκίνησης»
«Από αύριο ξεκινά ο προσυνεδριακός διάλογος και πρέπει να είναι ουσιαστικός και εξωστρεφής, θα γίνουν εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα με τη ενεργή συμμετοχή και της κοινωνίας» τονίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ
Ο Σωκράτης Φάμελλος 1
Ζωή Κωνσταντοπούλου για Στέφανο Κασσελάκη: Δεν ισχύει αυτό που ειπώθηκε, όπως ειπώθηκε, για συνεργασία για τα Τέμπη
«Ο κ. Κασσελάκης μου έχει πει ότι οι βουλευτές που πρόσκεινται στο κόμμα του θα στηρίξουν την πρόταση της Πλεύσης Ελευθερίας για προανακριτική για τα Τέμπη»
Στέφανος Κασσελάκης και Ζωή Κωνσταντοπούλο 3
Κυριάκος Μητσοτάκης – Τζόρτζια Μελόνι: Συνάντηση στη Ρώμη τη Δευτέρα – Στο επίκεντρο μεταναστευτικό και διμερείς σχέσεις
Κυβερνητικές πηγές τονίζουν ότι στο πλαίσιο του Ανωτάτου Συμβουλίου Συνεργασίας η ατζέντα είναι ευρεία και πολλές οι προοπτικές συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Ιταλίας
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τη Τζόρτζια Μελόνι
Κυριάκος Μητσοτάκης: Το «επαναστατικό αυτονόητο» για αξιολόγηση και διαφάνεια στο Δημόσιο και η Εθνική Στρατηγική για τη βία των ανηλίκων
«Είμαστε δίπλα στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς και κυρίως, είμαστε δίπλα στα παιδιά, για να μεγαλώσουν σε ένα περιβάλλον που τα προστατεύει» αναφέρει στην ανάρτησή του ο πρωθυπουργός
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης