Πολιτική

Επίθεση Βούλτεψη σε ΣΥΡΙΖΑ: “Εσείς φέρατε το ΔΝΤ”

«Η ΝΔ, με υπευθυνότητα και με βάση το κοινό καλό, αντιμετώπισε το παρόν νομοσχέδιο. Μας ενδιαφέρει η ανάπτυξη του τρίτου τομέα και πιστεύουμε ότι έχουν, πλέον, ωριμάσει οι συνθήκες για να αναπτυχθεί και επομένως θα συμβάλουμε σε αυτό», σημείωσε η βουλευτής της ΝΔ, Σοφία Βούλτεψη, μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής για το νομοσχέδιο για την Κοινωνική Οικονομία.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Αναφερόμενη στον κ. Κατρούγκαλο, ο οποίος στη χθεσινή παρέμβασή του επιτέθηκε στη ΝΔ κατηγορώντας την ως «αιτία της διαπλοκής», τόνισε: «Θα ήταν καλό να ασχολείται με τα ζητήματα του υπουργείου του, τα οποία είναι πολύ σοβαρά και καθημερινά μάς βομβαρδίζουν οι πολίτες με αιτήματα, όταν υπάρχει νομοσχέδιο σχετιζόμενο με το υπουργείο του και να αφήσει τον ρόλο του συνταγματολόγου».

Σχετικά με τις συλλογικές διαπραγματεύσεις, για τις οποίες έκανε λόγο ο κ. Κατρούγκαλος, η κ. Βούλτεψη υπογράμμισε: «Είναι πολύ ενοχλητικό το να προκαλεί την αντιπολίτευση επανειλημμένα και να θέτει το ερώτημα αν η αξιωματική αντιπολίτευση είναι υπέρ της επιστροφής των συλλογικών διαπραγματεύσεων ή με το ΔΝΤ».

«Εμείς είχαμε κάνει την πρότασή μας το 2014, η οποία ήταν δίμηνη παράταση για να μπορέσουμε να απεμπλακούμε από το ΔΝΤ. Δεν καλέσαμε εμείς το ΔΝΤ, το κάλεσε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ», πρόσθεσε.

«Στις εκλογές του 2015, ο ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε τον λαό να τον ψηφίσει, λέγοντας ότι μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να αντιμετωπίσει τα ανοιχτά ζητήματα, όπως αυτό των εργασιακών. Αντιμετωπίστε τα λοιπόν», κατέληξε η κ. Βούλτεψη.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πιο σχολιασμένα
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Εξώδικο Καρυστιανού για την συμφωνία για τη Μονή Σινά: «Να διαφυλάξουν τον κρίσιμο ρόλο της στην Ελληνορθόδοξη Παράδοση»
«Οφείλουν να υπερασπιστούν τη νομική προσωπικότητα της Ιεράς Μονής, τη νομίμως κτηθείσα ακίνητη περιουσία αυτής και να διαφυλάξουν τα έννομα συμφέροντά αυτής»
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΤΖΕΚΑΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ 15
Γιώργος Γεραπετρίτης για Μονή Σινά: Ιστορική ημέρα για τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία
«Η συμφωνία είναι η επιτομή μιας βαθιάς στρατηγικής σχέσης, αλλά και μιας αδελφικής σχέσης μεταξύ Ελλάδας και Αιγύπτου, που εκτείνεται σε όλα τα επίπεδα» αναφέρει ο υπουργός Εξωτερικών
Γιώργος Γεραπετρίτης 7
Νίκος Δένδιας: Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων για την τρομοκρατική επίθεση στην Ιορδανία
Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας καταδίκασε απερίφραστα την αποτρόπαιη τρομοκρατική επίθεση και εξέφρασε τα συλλυπητήριά του προς τις οικογένειες των θυμάτων
Ο Νίκος Δένδιας