Πολιτική

Επίθεση Βούλτεψη σε ΣΥΡΙΖΑ: “Εσείς φέρατε το ΔΝΤ”

«Η ΝΔ, με υπευθυνότητα και με βάση το κοινό καλό, αντιμετώπισε το παρόν νομοσχέδιο. Μας ενδιαφέρει η ανάπτυξη του τρίτου τομέα και πιστεύουμε ότι έχουν, πλέον, ωριμάσει οι συνθήκες για να αναπτυχθεί και επομένως θα συμβάλουμε σε αυτό», σημείωσε η βουλευτής της ΝΔ, Σοφία Βούλτεψη, μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής για το νομοσχέδιο για την Κοινωνική Οικονομία.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Αναφερόμενη στον κ. Κατρούγκαλο, ο οποίος στη χθεσινή παρέμβασή του επιτέθηκε στη ΝΔ κατηγορώντας την ως «αιτία της διαπλοκής», τόνισε: «Θα ήταν καλό να ασχολείται με τα ζητήματα του υπουργείου του, τα οποία είναι πολύ σοβαρά και καθημερινά μάς βομβαρδίζουν οι πολίτες με αιτήματα, όταν υπάρχει νομοσχέδιο σχετιζόμενο με το υπουργείο του και να αφήσει τον ρόλο του συνταγματολόγου».

Σχετικά με τις συλλογικές διαπραγματεύσεις, για τις οποίες έκανε λόγο ο κ. Κατρούγκαλος, η κ. Βούλτεψη υπογράμμισε: «Είναι πολύ ενοχλητικό το να προκαλεί την αντιπολίτευση επανειλημμένα και να θέτει το ερώτημα αν η αξιωματική αντιπολίτευση είναι υπέρ της επιστροφής των συλλογικών διαπραγματεύσεων ή με το ΔΝΤ».

«Εμείς είχαμε κάνει την πρότασή μας το 2014, η οποία ήταν δίμηνη παράταση για να μπορέσουμε να απεμπλακούμε από το ΔΝΤ. Δεν καλέσαμε εμείς το ΔΝΤ, το κάλεσε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ», πρόσθεσε.

«Στις εκλογές του 2015, ο ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε τον λαό να τον ψηφίσει, λέγοντας ότι μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να αντιμετωπίσει τα ανοιχτά ζητήματα, όπως αυτό των εργασιακών. Αντιμετωπίστε τα λοιπόν», κατέληξε η κ. Βούλτεψη.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Παύλος Πολάκης σε Σωκράτη Φάμελλο: «Το δίλημμα δεν είναι αν θα είμαστε με τον Τσίπρα, αλλά αν την επόμενη ημέρα θα υπάρξει ΣΥΡΙΖΑ»
«Είμαι υπερήφανος για όσα έγιναν το 2015 – 2019 όχι για όσα έγιναν το 2019 – 2023» - Τροπολογία κατά της αυτοδιάλυσης του ΣΥΡΙΖΑ υπέγραψε ο Πολάκης και άλλα 5 μέλη
παύλος πολάκης
12
Τα σενάρια μετά την μετακίνηση Κυρανάκη στη θέση του γραμματέα της ΝΔ – Ο Παύλος Μαρινάκης και τα ονόματα που ακούγονται για τον «μίνι» ανασχηματισμό της Πέμπτης
Ο Παύλος Μαρινάκης ακούγεται έντονα για το υπουργείο Μεταφορών ενώ Αλεξάνδρα Σδούκου και Τάσος Χατζηβασιλείου ακούγονται επίσης για θέση στο υπουργικό σχήμα. Ο Τάκης Θεοδωρικάκος «παίζει» για μετακίνηση στο Μαξίμου
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε το σύνθημα στους υπουργούς «πιο γρήγορα, πιο τολμηρά» 31
Σωκράτης Φάμελλος στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ: Είμαστε δίπλα στην πρωτοβουλία του Αλέξη Τσίπρα, δεν έχουμε κανένα περιθώριο για plan Β
«Οι μοναχικές πορείες δεν αποτελούν λύση για τις ανάγκες της κοινωνίας. Οι προσωπικές επιλογές δεν είναι αριστερή στάση» τόνισε στην ομιλία του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ
Ο Σωκράτης Φάμελλος στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ
43