Πολιτική

Επίτροπος Μοσκοβισί: Κανένας κίνδυνος για δραχμή

Ο λαός θα πρέπει να επιλέξει στις εκλογές ελεύθερα όποιον επιθυμεί. Δεν αισθάνομαι κανέναν κίνδυνο και καμία πρόθεση για έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ, δήλωσε από το Νταβός ο Π. Μοσκοβισί στο πρακτορείο Bloomberg.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο λαός θα πρέπει να επιλέξει ελεύθερα όποιον επιθυμεί. Είμαι πολύ σίγουρος ότι η Ευρωζώνη είναι πλέον σε θέση να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε πολιτική και οικονομική κατάσταση. Δεν αισθάνομαι κανέναν κίνδυνο και καμία πρόθεση για έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ, δήλωσε ο Ευρωπαίος Επίτροπος Οικονομικών Π. Μοσκοβισί.

Πηγή:capital

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ανδρουλάκης: Αν το ΠΑΣΟΚ δεν είναι ισχυρό κόμμα στις εκλογές και έχουμε πολιτική εικόνα Μητσοτάκη – Τσίπρα, θα μπούμε στη μηχανή του χρόνου
«Αν είχα κάνει στη χώρα, στους θεσμούς, στην οικονομία και στην κοινωνία, ό,τι έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Αλέξης Τσίπρας, θα είχα εξαφανιστεί από το πολιτικό προσκήνιο»
Νίκος Ανδρουλάκης
Η Γιαννακοπούλου «γλέντησε» την Παπαδοπούλου on air: «Άννα, ήσουν στο ΠΑΣΟΚ, αυτό μπορείς να το απαντήσεις κι εσύ»
Αιχμηρός διάλογος για την «εντιμότητα», με τη βουλευτή του ΠΑΣΟΚ να υπενθυμίζει στην αναπληρώτρια εκπρόσωπο της ΕΛΑΣ την προηγούμενη πολιτική της διαδρομή
Παπαδοπούλου και Γιαννακοπούλου
8