Τρίτη, 21 Μαΐ
24oC Αθήνα

Εσπευσμένα στις Βρυξέλλες αντιπροσωπεία της Ν.Δ. με Ντόρα Μπακογιάννη

Εσπευσμένα στις Βρυξέλλες αντιπροσωπεία της Ν.Δ. με Ντόρα Μπακογιάννη

Αμέσως μετά το πέρας της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας η Ντόρα Μπακογιάννη κατευθύνθηκε προς το γραφείο του Βαγγέλη Μεϊμαράκη στη Βουλή.

Εκεί οι δυο τους συζήτησαν για περίπου είκοσι λεπτά και ο κ. Μεϊμαράκης συμφώνησε με την άποψη της κα Μπακογιάννη οτι η Νέα Δημοκρατία πρέπει να λάβει πρωτοβουλίες και να πραγματοποιήσει επαφές με Ευρωπαίους αξιωματούχους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρωί της Πέμπτης επιτροπή του κόμματος που θα αποτελείται από την Ντόρα Μπακογιάννη, τον Κωστή Χατζηδάκη και τον Μανώλη Κεφαλογιάννη θα έχει επαφές με ευρωπαίους αξιωματούχους στις Βρυξέλλες προκειμένου να βοηθήσουν στο θέμα των διαπραγματεύσεων σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές.

Τα γαλάζια στελέχη θα έχουν επαφές με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τούσκ, ενδεχομένως τον πρόεδρο της Κομισιόν Ζαν Κλωντ Γιούνκερ, τον αντιπρόεδρο της Κομισιόν και τον “σκληρό” της διαπραγμάτευσης από πλευράς Επιτροπής, Φινλανδό Βάλντις Ντομπρόβσκις, αλλά και τον Έλληνα Επίτροπο Δημήτρη Αβραμόπουλο.

Αξίζει να σημειωθεί οτι τόσο η Ντόρα Μπακογιάννη όσο και ο Κωστής Χατζηδάκης μετά την αλλαγή ηγεσίας στη Νέα Δημοκρατία αναλαμβάνουν ρόλους καθώς το προηγούμενο διάστημα είχαν κρατήσει αποστάσεις από τα κομματικά δρώμενα.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε