Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

ΕΣΡ – Φάμελος: Την Δευτέρα η διάσκεψη των Προέδρων

ΕΣΡ – Φάμελος: Την Δευτέρα η διάσκεψη των Προέδρων

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Σωκράτης Φάμελος περιμένει την ερχόμενη Δευτέρα όπως ειπε τη διάσκεψη προέδρων για τη συγκρότηση του ΕΣΡ με τις απαραίτητες συγκλίσεις απο τα κόμματα της αντιπολίτευσης.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης NORTH 88.0 ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε πως μέχρι ομως να συγκροτηθεί και να λειτουργήσει το ΕΣΡ που θα εχει την ευθύνη για τον διαγωνισμό θα πρέπει να υπάρχει έλεγχος στις τηλεοράσεις και ως εκ τούτου η κυβέρνηση μαζί με το ΕΣΡ θα πρέπει να δει και την συγκεκριμένη περίοδο μέχρι το διαγωνισμό για τις τελεοπτικές άδειες.

Δεν απέκλεισε οπως είπε στη συζήτηση αυτή, να υπάρξουν οι προσωρινές βεβαιώσεις οχι μόνο στα υφιστάμενα τηλεοπτικά δίκτυα , αλλά και σε όλους οσοι ενδιαφέρονται ακόμη και στους υπερθεματιστές οι οποίοι, σημείωσε ειναι οι μόνοι που εχουν καταβάλει οικονομικό τίμημα.

Στην παρατήρηση οτι και τα κανάλια που λειτουργούν σήμερα ολα αυτά τα χρόνια πληρώναν με την καταβολή μισθών, αλλά και στα ασφαλιστικά ταμεία και εισφορές, ο κ. Φάμελος τόνισε πως μπορεί να κατέβαλαν τους φόρους τους, αλλά δεν πλήρωναν ποτέ μέχρι που ηρθε ο ΣΥΡΙΖΑ τέλη για τις διαφημίσεις και τέλη συχνοτήτων. Τώρα ειπε ο κ. Φάμελος η παρούσα κυβέρνηση εισέπραξε 60 εκ. Ευρώ ενώ ολες οι άλλες προηγούμενες κυβερνήσεις δεν είχαν το κουράγιο να εισπράξουν τα χρήματα αυτά με το νόμο που είχαν ψηφίσει οι ίδιοι.

Αναφορικά με τις ενστάσεις της ομάδας των 53+ προς τον κ. Τσίπρα για την επιλογή του Βύρωνα Πολύδωρα ως επικεφαλής του ΕΣΡ ο κ. Φάμελος απάντησε οτι οι προτάσεις τους και οι παρατηρήσεις τους λαμβάνονται υπόψη απο τον πρωθυπουργό μέσα απο το όργανο στο οποίο συνέστησε ο κ. Τσίπρας , το πολιτικό συμβούλιο στο οποίο μετέχουν κορυφαία στελέχη του κόμματος.
 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε