Πολιτική

Euroworking Group: Εξετάζουν τα στοιχεία του Σεπτέμβρη και δίνουν το “πράσινο” φως για εκταμίευση

Θετική έκβαση σε ό,τι αφορά την εκταμίευση των 2,8 δισ. αναμένεται από το σημερινό EuroWorking Group, όπως εκτιμούν καλά πληροφορημένες πηγές της Ευρωζώνης.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Πέρα από τη δόση των 1,1 δισ., που έχει ήδη πάρει την έγκριση του Eurogroup από τη συνεδρίαση της 9ης  Οκτωβρίου, σήμερα οι εκπρόσωποι των υπουγείων Οικονομικών της Ευρωζώνης θα εξετάσουν τα στοιχεία του Σεπτεμβρίου που απέστειλε η ελληνική πλευρά για την αποπληρωμή των ληξιπρόθεσμων οφειλών του Δημοσίου, προκειμένου να δώσουν το πράσινο φως για την εκταμίευση και των υπόλοιπων 1,7 δισ.

Το συμβούλιο των Διευθυντών του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας, το οποίο συνεδριάζει αύριο το πρωί στις Βρυξέλλες, αναμένεται να εγκρίνει και τυπικά την εκταμίευση του συνόλου των 2,8 δισ.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Το νέο σποτ του ΣΥΡΙΖΑ με πρωταγωνιστές τη Δούρου, τον Πολάκη και τον Παππά: «Επιστρέφουμε, προχωράμε»
Με πρωταγωνιστές τη Ρένα Δούρου, τον Παύλο Πολάκη και τον Νίκο Παππά, η Κουμουνδούρου εγκαινιάζει νέα επικοινωνιακή καμπάνια, επιχειρώντας να αντιστρέψει την εικόνα αποσυσπείρωσης
Έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ
65