Πολιτική

Εύα Καϊλή: Εν αναμονή της απόφασης του δικαστικού συμβουλίου

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ολοκληρώθηκε στις Βρυξέλλες η συνεδρίαση του δικαστικού συμβουλίου για την υπόθεση στην οποία εμπλέκονται 4 άτομα ανάμεσά τους και η ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή

Το ενδιαφέρον του διεθνούς και του Ελληνικού Τύπου ιδιαίτερα για την Εύα Καϊλή είναι τεράστιο με τους δημοσιογράφους να έχουν κατακλύσει από νωρίς το δικαστικό μέγαρο στην βελγική πρωτεύουσα. 

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν οι ανταποκριτές και απεσταλμένοι στις Βρυξέλλες, δεν γνωρίζουμε αν παρέστησαν και οι 4 κατηγορούμενοι στην ακρόαση. 

Αυτό που λένε όσοι γνωρίζουν τις διαδικασίες στις Βρυξέλλες είναι ότι αν υπάρχουν σημαντικές ενδείξεις ενοχής, για να αποφασιστεί η προφυλάκιση πρέπει να συντρέχουν οι εξής λόγοι: να θεωρείται ο κατηγορούμενος επικίνδυνος για την δημόσια ασφάλεια, να υπάρχει κίνδυνος για την τέλεση νέων αξιόποινων πράξεων, να υπάρχει κίνδυνος φυγής και τέλος να θεωρείται ότι μπορεί να εμποδίσει την έρευνα και να εξαφανιστούν αποδεικτικά στοιχεία. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Αλέξης Τσίπρας: Από την καταγγελία του «καθεστώτος» σε πρόταση διακυβέρνησης – «Το 2015 ήξερα τι ήθελα, αλλά δεν ήξερα πώς να το κάνω»
Σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση για θεσμούς, Δικαιοσύνη και ακρίβεια – Το μήνυμα ότι «τώρα ξέρω τι γίνεται και τι δεν γίνεται» και η προσπάθεια να εμφανιστεί η ΕΛ.Α.Σ. ως κυβερνητική εναλλακτική απέναντι στη Ν.Δ.
Ο Αλέξης Τσίπρας 112
ΣΥΡΙΖΑ: Η «τρόικα» της μετάβασης, το τέλος της αναμονής Τσίπρα και η επόμενη μάχη για την ηγεσία
Παππάς και Πολάκης περιγράφουν το ίδιο σχέδιο επανεκκίνησης, αλλά πίσω από τις κοινές γραμμές ανοίγει ήδη η συζήτηση για το ποιος θα οδηγήσει το κόμμα μετά τη συλλογική ηγεσία
Η Ρένα Δούρου, ο Παύλος Πολάκης και ο Νίκος Παππάς σε παλαιότερη συνάντηση
«Πυρετός» συσκέψεων στη ΝΔ μετά τον Δεκαπενταύγουστο ενόψει ΔΕΘ: Η «Ατζέντα 2030» και το σχέδιο του Κυριάκου Μητσοτάκη
Ιδιαίτερο βάρος αναμένεται να δοθεί στη αντιμετώπιση του δημογραφικού με παρεμβάσεις για τη στήριξη της οικογένειας και κίνητρα προς τα ζευγάρια για να τεκνοποιήσουν
Κυριάκος Μητσοτάκης