Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Εύα Καϊλή: Στην δημοσιότητα νέες φωτογραφίες με τα χρήματα που βρέθηκαν στις έρευνες

Εύα Καϊλή: Στην δημοσιότητα νέες φωτογραφίες με τα χρήματα που βρέθηκαν στις έρευνες

Στην δημοσιότητα έδωσε η βελγική αστυνομία νέα φωτογραφία με όλα τα χρήματα που βρέθηκαν κατα τις έρευνες για την υπόθεση στην οποία εμπλέκεται η Εύα Καϊλή.

Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες που έδωσαν στην δημοσιότητα οι βελγικές αρχές περιλαμβάνεται μια βαλίτσα με χρήματα, η οποία πιθανότατα είναι αυτή με την οποία βρέθηκε ο πατέρας της Εύας Καϊλή. 

Στην ανάρτηση των βελγικών αρχών αναφέρεται: «Στο πλαίσιο φακέλου της Ομοσπονδιακής Εισαγγελίας με την υποψία διαφθοράς, αναφορικά με άτομα που δραστηριοποιούνται στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, η Ομοσπονδιακή Δικαστική Αστυνομία κατέσχεσε σχεδόν 1,5 εκατομμύριο ευρώ κατά τη διάρκεια ερευνών που διενεργήθηκαν στην περιοχή των Βρυξελλών».

Με απλά λόγια στις φωτογραφίες που ακολουθούν είναι και το 1,5 εκατομμύριο ευρώ που βρέθηκε σε διάφορες τοποθεσίες μετά την συντονισμένη έρευνα των Βέλγων.

Όπως έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής από τα Βελγικά ΜΜΕ, από τράπεζες του Βελγίου έγινε η ανάληψη μεγάλου μέρους από το 1,5 εκατ. ευρώ που κατέσχεσαν οι Βελγικές αρχές από το σπίτι της Εύας Καϊλή, τον πατέρα της και τον Ιταλό πρώην ευρωβουλευτή Παντζέρι. Αυτό γράφει η βελγική L’Echo. Επίσης ένα μεγάλο μέρος χαρτονομισμάτων που είναι φρεσκοτυπωμένα είναι από χώρες που τυπώνουν χρήμα όπως η Γερμανία, η Ιταλία ή η Γαλλία.

Το ίδιο δημοσίευμα γράφει πως οι αρχές αναζητούν τώρα από ποιες τράπεζες, αλλά και από ποιο πρόσωπο έγινε η ανάληψη των ποσών, καθώς και τον δικαιούχο του τραπεζικού λογαριασμού στον οποίον ήταν κατατεθειμένα.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις