Πολιτική

Ευάγγελος Αποστολάκης: Δεν ξέρω για «μαύρα» χρήματα στον ΣΥΡΙΖΑ – Καμία κόντρα μεταξύ Κασσελάκη και Τσίπρα

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Δεν βλέπω να υπάρχει κόντρα και διάθεση κόντρας μεταξύ Κασσελάκη και Τσίπρα, ανέφερε σε συνομιλία του με τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Ευάγγελος Αποστολάκης.

Όπως τόνισε ο Ευάγγελος Αποστολάκης «δεν δεν συμφέρει κανένα. Ούτε τον ένα ούτε τον άλλο», ενώ σε ερώτηση σχετικά με τις δηλώσεις του Στέφανου Κασσελάκη για «μαύρο χρήμα» στα κόμματα, ο κ. τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πέραν πάσης υποψίας.

Ερωτηθείς εάν η αναφορά σε μαύρο χρήμα ήταν υπερβολική, ο κ. Αποστολάκης είπε ότι ο κ. Κασσελάκης θα μπορούσε να μην την χρησιμοποιήσει, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι υπάρχουν άνθρωποι που δίνουν στα κόμματα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, δεν έχω αντιληφθεί να έχει πάρει, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν παίρνουν τα κόμματα, και δεν γίνονται καμπάνιες για να ενισχυθούν τα κόμματα είπε ο κ. Αποστολάκης και προσέθεσε πως «τουλάχιστον αν γίνεται, θα έπρεπε να γίνεται με θεσμοθετημένο τρόπο, να μπορεί να κάνει κάποιος χορηγία με μια διαδικασία, που να φαίνεται αυτός που τα δίνει και αυτός που τα παίρνει».

Για το θέμα της εφημερίδας Αυγή, ο κ. Αποστολάκης είπε ότι πουλιέται ένα ευρώ ενώ στοιχίζει εφτά ευρώ, «και δεν την παίρνει και κάνεις». «Όλοι αυτοί που γκρινιάζουν… Κανείς δεν πάει να την πάρει… Πώς θα σταθεί δηλαδή; Με θαύμα; Το θέμα είναι οι δημοσιογράφοι, και πρέπει να βρούμε λύση», τόνισε ο κ. Αποστολάκης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυβερνητικές πηγές κατά Κουτεντάκη της ΕΛΑΣ: Μπορεί να έχει έρθει το επόμενο Νόμπελ Οικονομίας και να μην το έχουμε καταλάβει
«Ας μας εξηγήσει ο κ. Κουτεντάκης πώς γίνεται ένα πρόγραμμα που κοστολογείται ετησίως 7,5 δισεκατομμύρια ευρώ, όπως ο ίδιος τέσσερις φορές ρητώς ανέφερε»
Ο Φραγκίσκος Κουτεντάκης
Κυριάκος Μητσοτάκης από το Καστελόριζο: Μέσα στην επόμενη τετραετία πρέπει να έχουμε κλείσει όλα τα ανοιχτά μέτωπα – 37 έργα 27 εκατ. ευρώ
«Στόχος είναι να υπάρχουν οι προϋποθέσεις ώστε «τα νέα παιδιά, οι νέοι Καστελλοριζιοί, να μπορούν να ζήσουν και να προκόψουν εδώ στον τόπο τους»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Καστελόριζο 68
Παύλος Μαρινάκης για Αλέξη Τσίπρα: Η παραδοχή του τομεάρχη Οικονομικών της ΕΛΑΣ ήταν αρκετή για να αντιληφθούμε το μέγεθος της πολιτικής εξαπάτησης
«Ο κ. Κουτεντάκης ανέφερε, τουλάχιστον τέσσερις φορές, ότι τα περιβόητα 7,5 δισ. είναι ετήσιες δαπάνες και όχι η κοστολόγηση του προγράμματος τετραετίας, όπως ψευδώς είχε ισχυριστεί ο κ. Τσίπρας στη Θεσσαλονίκη»
Παύλος Μαρινάκης