Κυριακή, 5 Μαΐ
22oC Αθήνα

Ευάγγελος Αποστολάκης κατά ΕΦΣΥΝ: Κάποιοι δεν μπορούν να δεχτούν το Στέφανο Κασσελάκη ως αρχηγό

Ευάγγελος Αποστολάκης κατά ΕΦΣΥΝ: Κάποιοι δεν μπορούν να δεχτούν το Στέφανο Κασσελάκη ως αρχηγό

Ο Στέφανος Κασσελάκης δημιούργησε μια ανεμοζάλη μέσα σε 15 με 20 μέρες σημείωσε ο νέος τομεάρχης Άμυνας του ΣΥΡΙΖΑ, Ευάγγελος Αποστολάκης και τόνισε πως το γεγονός ότι εκλέχθηκε πρόεδρος μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα ήταν δύσκολο να το δεχτεί κάποιος. 

Ο Ευάγγελος Αποστολάκης, μιλώντας στην ΕΡΤ, αναφέρθηκε και σε κάποια άρθρα – φωτογραφίζοντας το σημερινό άρθρο της ΕΦΣΥΝ «Στέφανος Κασσελάκης, ο πρόεδρος χωρίς καταστατικό και πρόγραμμα» – και σχολίασε τις αναφορές πως κάποιοι ψάχνουν τρόπους μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ για το «πώς μπορεί να πέσει ο αρχηγός», λέγοντας πως δεν πρέπει να γράφονται τέτοια άρθρα και «το χειρότερο απ’όλα είναι ότι κάποιοι υπεραμύνονται των θέσεων τους».

Σημείωσε, δε, πως «δεν είναι αποδεκτό να γράφονται τέτοια άρθρα από ανθρώπους μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ».

Σχετικά με το ποια είναι η θέση του κόμματος για το β’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών ο ίδιος σημείωσε πως είναι ό,τι έχει πει ο Στέφανος Κασσελάκης και σημείωσε πως αυτή τη στιγμή τα όργανα του ΣΥΡΙΖΑ δεν λειτουργούν σωστά και τόνισε πως δεν ξέρει γιατί δεν συνεδριάζει η πολιτική γραμματεία του κόμματος.

«Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι στον ΣΥΡΙΖΑ κάποιοι δεν μπορούν να δεχτούν τον νέο πρόεδρο» είπε και σημείωσε πως βασικός στόχος είναι η ενότητα του κόμματος. Βασικός στόχος είναι η ενότητα του κόμματος είπε. Και συνέχισε λέγοντας: «Η προσπάθεια πρέπει να γίνει».

Σχολίασε την απουσία Κασσελάκη στην Αμερική λέγοντας πως θα είναι για μικρό χρονικό διάστημα, λέγοντας πως: «Απ’ ότι καταλαβαίνω έχει κάποιο λόγο για να πάει στην Αμερική, η απουσία σίγουρα δε βοηθάει, θα είναι για λίγο καιρό».

Σχετικά με τη διάσπαση σημείωσε πως «δεν θέλω να είμαι μάντης κακών ειδήσεων. Η διάσπαση δεν είναι ενδεχόμενο. Αυτο που συζητάμε είναι όσοι έχουν διαφορετική άποψη να βάλουν λίγο νερό στο κρασί τους».

Ο Στέφανος Κασσελάκης δημιούργησε μια ανεμοζάλη καθώς ήρθε και σε 15 – 20 μέρες έπεισε τον κόσμο να τον ψηφίσει: «Δύσκολο να το δεχτεί κάποιος».

Σημείωσε πως ο Στέφανος Κασσελάκης «σε κάθε περίπτωση και σε κάθε συνάντηση, που χρειάζεται να εκφέρει πολιτικό λόγο θα το κάνει». 

Για τις διαγραφές στελεχών και για τα ψηφοδέλτια είπε πως: «Αν θα μπει κάποιος στα ψηφοδέλτια θα είναι απόφαση των οργάνων και του προέδρου».

Τέλος τόνισε πως είναι αριστερό κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ του Κασσελάκη και πως «το κόμμα διευρύνεται και κινείται από αριστερά μέχρι την κεντροαριστερά».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις